Alanya'da Polisin Pes Dedirten Kovalamacası: Ehliyetsiz Sürücü Yakalandı

Alanya'da 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ehliyetsiz motosiklet sürücüsü, polisin kahramanca müdahalesiyle yakalandı. Sürücünün kaçış anları ve polisin tek eliyle müdahalesi kameralara yansıdı.

Yayınlanma:
Alanya'da Polisin Pes Dedirten Kovalamacası: Ehliyetsiz Sürücü Yakalandı

Alanya'da trafik polislerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçmaya başlayan ehliyetsiz bir motosiklet sürücüsü, nefes kesen bir kovalamaca sonucu yakalandı. Şekerhane Mahallesi Tevfikiye Caddesi üzerinde yaşanan olay, adeta film sahnelerini aratmadı. 17 yaşındaki genç sürücü, polisin peşine takılmasıyla adeta bir kaçış serüvenine atıldı.

Kaçış Anları Kameralara Yansıdı

Polis, motosikletiyle sürücünün önünü kesip durdurduğunda, genç sürücü yine de kaçmaya çalıştı. Polis memuru, bir yandan kendi motosikletini kontrol etmeye çalışırken, diğer yandan kaçan sürücüyü ensesinden tutarak durdurma çabası içindeydi. Bu anlar, çevredeki vatandaşlar tarafından kaydedilerek sosyal medyada geniş yankı buldu.

Dengesini Kaybedip Kaza Yaptı

Kovalamaca sırasında dengesini kaybeden genç sürücü, bir otomobile çarparak durabildi. Bu kazanın ardından olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler, motosikletin devrildiği noktada kaçmaya çalışan sürücüyü kısa sürede yakaladı.

Trafik Polisinin Mücadelesi

Motosikletten inmeyi reddeden sürücü, trafik polisinin inanılmaz mücadelesiyle karşılaştı. Motorize trafik polisi, bir eliyle kendi motosikletini kontrol altında tutarken, diğer eliyle sürücünün ensesinden tutup, kaçmasını engellemeye çalıştı. Vatandaşların da yardımıyla şüpheli, hareket edemedi ve polis tarafından etkisiz hale getirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet