Başkan Kocaman’dan Miraç Kandili Mesajı

Kartepe Belediye Başkanı Av.

Yayınlanma:
Başkan Kocaman’dan Miraç Kandili Mesajı

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

Başkan Kocaman mesajında;

 

İçerisinde bulunduğumuz mübarek üç aylarda Regaib Kandili ile başlayan mukaddes gecelere erişme mutluluğumuz, bugün birçok hikmet, rahmet ve bereketi barındıran Miraç Kandili’ni idrak edecek olma sevincimizle devam etmektedir. Miraç yükseliştir, Müslümanlar için ilahi rahmet ve lütuflarla doludur.

 

Bu mübarek gecede elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalıyız. Kardeşlik ve birlikteliğimizin güçlenmesine gayret göstermeliyiz. Yüreklerimizi kin ve nefret duygularından arındırmak, dostluklarımıza daha da önem vermek için bu mübarek geceyi büyük bir fırsat olarak görmeliyiz.

 

“Ben Miraç’dan daha güzel bir şey görmüş değilim” hadisi şerifinde bulunan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) miraca çıkışının anlamını kavramalı ve insan olarak vazifelerimizi hakkıyla yerine getirmeye çalışmalı, bu gece vesilesiyle insanları birbirine yakınlaştıracak, sevgi ve kardeşlik iklimini sağlayacak işler yapmanın yollarını aramalıyız.

 

Bu vesile ile bütün Hemşehrilerime ve İslâm âlemine Miraç Kandili’nin huzur, bereket ve mutluluk getirmesini diler, herkesin kandilini tebrik ederim.

 

Manevi duyguların üst seviyelere yükseldiği bu kutsal gecede, yapılacak tüm duaların kabul olmasını diliyorum. Çünkü Miraç Kandili Allah’ın insanlara lütuf ve inayetinin bol bol ihsan edildiği özel bir gecedir


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet