Başkan: Türkiye’ye belediyeciliğin nasıl yapıldığını gösterdik

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.

Yayınlanma:
Başkan: Türkiye’ye belediyeciliğin nasıl yapıldığını gösterdik

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, bölgemizi, etkisi altına alan soğuk ve yağışlı havada karla mücadelede canla başla çalışan personelle bir araya geldi. 12 ilçede 91 noktada 220 araçla karla mücadele deden 650 Büyükşehir personeline kendi elleriyle pişirdiği sucuk ekmekten ikram eden Başkan Büyükakın, ‘’Karla mücadelede gece gündüz mücadele eden bütün personelimize teşekkür ediyorum. Türkiye’ye, karla mücadelenin, sosyal belediyeciliğin nasıl olduğunu gösterdik’’ dedi.


BAŞKAN PERSONELLE BULUŞTU

Başkan Büyükakın, Büyükşehir’in karla mücadelede yer alan personeliyle Uluslararası Fuar Merkezinin bahçesinde bir araya geldi. 7 gün 24 saat esasıyla karla mücadele çalışmalarında yer alan personele sucuk-ekmek, ayran ve çay ikram eden Başkan Büyükakın’a Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları, şube müdürleri eşlik etti. Etkinlikte Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Muhtarlık, Zabıta, İtfaiye daire başkanlıkları ve A Takımı personeli hazır bulundu.

STANTLARI ANTİKKAPI KURDU

Antikkapı A.Ş. tarafından alana kurulan stantlardan personele bin kişilik sucuk-ekmek, ayran, su ve çay ikramı yapıldı. Başkan Büyükakın’ın alana gelmesini bekleyen personel çalan müzikler eşliğinde halay çekti ve horon tepti. Başkan Büyükakın ve beraberindekilerin alana gelmesiyle birlikte personelin heyecanı ve coşkusu da arttı. Bir süre personelle aynı masada oturan ve sohbet eden Başkan Büyükakın, daha sonra alanda bulunanlara seslendi.

BAŞKAN: BİZLERE GURUR YAŞATTINIZ

Öncelikle Genel Sekreter Yardımcısı Gündoğdu, Genel Sekreter Yardımcıları, daire başkanları ve karla mücadelede gece gündüz çalışan personele teşekkür ederek sözlerine başlayan Başkan Büyükakın, ‘’Kocaeli’nin Türkiye’de adının gururla anılmasına vesile olan çok güzel bir çalışma gerçekleştirdiniz. Kocaeli halkı dışarıda problem yaşamasınlar diye siz ailenizle beraber olmak yerine dışarıda o soğukta mücadele verdiniz. Bizlere gurur yaşattınız’’ dedi.

‘’TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDUNUZ’’

Günler süren çalışmalar boyunca kendisinin ve üst düzey yöneticilerinin de sahada olduğunu ve zaman zaman ekiplere moral vermek için baklava ikram ettiğini hatırlatan Başkan Büyükakın, ‘’Çalışma zamanında hakkıyla çalıştınız ve dinlenmeyi de hak ettiniz. Allah sizden razı olsun. Tüm Türkiye’ye karla mücadelenin nasıl olması gerektiğini, sahada nasıl organize olunacağını, hangi noktalarda ne zaman nasıl çalışılacağını, bunun için sahaya nasıl yayılmak gerektiğini gösterdiniz. Mücadele ruhunu çok güzel örneklendirip, belediyemizin gururu oldunuz. Bu güzel çalışma için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İdareci arkadaşlarımız da çok çalıştılar her biri ayrı ayrı sahadaydı’’ ifadesini kullandı.

‘’TİVİTLE, ALGIYLA BELEDİYECİLİK YAPILMAZ’’

‘’Aslında belediyeler zor zamanda imtihan olurlar, büyük sıkıntılar yaşarken gerçek belediyeciliğin kıymeti ortaya çıkar’’ diyen Başkan Büyükakın, sözlerine şöyle devam etti; ‘’Tivit atarak, sosyal medyadan paylaşım yaparak belediyecilik karların temizlenmediğini tüm Türkiye gördü. Algıyla belediyecilik yapılmayacağını gördük. Keşke bunlar yaşanmasaydı. Biraz emek vermek lazım, fedakar olmak lazım. Belediyecilik gönülden yapılmalı. Emek verdikten, gönülden çalıştıktan sonra her başarı gelir. Çalışınca oluyor, çalıştığınız zaman oluyor.’’

BAŞKAN PERSONELE SUCUK PİŞİRDİ

Konuşmasının sonunda Büyükşehir personeline, ‘’Çalışmanın, emeğinin karşılığını almanın zamanı geldi, şimdi dinlenme ve yemek zamanı’’ diye seslenen Başkan Büyükakın, herkesi kurulan stantların başına davet etti. Izgaranın başına geçen Başkan Büyükakın, kendi elleriyle pişirdiği sucukları, daha sonra personele ikram etti. Alanda kurulan stantlardan personele ayran, çay ve su ikramında da bulunuldu.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet