Bensu Soral ve Hande Soral Garena Free Fire için ilk kez birlikte kamera karşısına geçti

Bensu ve Hande Soral kardeşler Garena Free Fire’ın yeni reklam filmi için ilk kez birlikte kamera karşısında oyunculuklarını sergilediler.

Yayınlanma:
Bensu Soral ve Hande Soral Garena Free Fire için ilk kez birlikte kamera karşısına geçti

Bensu ve Hande Soral kardeşler Garena Free Fire’ın yeni reklam filmi için ilk kez birlikte kamera karşısında oyunculuklarını sergilediler. Garena Free Fire’ın La Casa De Papel olarak da bilinen “Son Bölüm: Soy ve Kaç” için çekilen reklam filminde Bensu Soral kaçırılırken, Hande Soral "İstanbul" karakterini canlandırıyor. 

Garena, Free Fire'ın yeni reklam filmi, Bensu ve Hande Soral kardeşleri ilk kez bir reklam filminde bir araya getirdi. La Casa De Papel olarak da bilinen Büyük Soygun’un Son Bölüm: Soy ve Kaç kampanyası için hazırlanan reklam filmi Topkapı Sarayı’nda geçiyor. 

 

Reklam senaryosuna göre aralarında ünlü oyuncu Bensu Soral’ın da bulunduğu ziyaretçilerin rehin alınmasının ardından güvenlik güçleri soyguna müdahale eder, fakat ekip kaçmayı başarır. 

 

Soral kardeşler reklam filmini sosyal medya hesaplarından da paylaştılar. 

 

Bensu Soral, son olarak ekranlara "Camtavanlar" dizisi ile gelmişti. Hande Soral ise geçtiğimiz sezon atv’nin sevilen dönem dizisi "Bir Zamanlar Çukurova"da rol almıştı. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet