CENGİZ’DEN MHP’YE YANIT GECİKMEDİ

CHP Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, MHP’nin Gazipaşa’da yaptığı toplantıda CHP’ye yöneltilen eleştirileri değerlendirdi. MHP’yi hedef alan Başkan Cengiz, “Milletin sorunlarına kulak verip çözüm üretmek yerine; milliyetçiliği...

Yayınlanma:
CENGİZ’DEN MHP’YE YANIT GECİKMEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi’nin başlatmış olduğu 6 il ve 125 ilçeyi kapsayan ‘Adım Adım 2023 İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları’ kapsamında Gazipaşa’da bir araya gelen MHP’liler, Cumhuriyet Halk Partisi’ne karşı ağır eleştirilerde bulundular. CHP’nin Cumhuriyet’in temellerini bozmaya çalıştığını ve topluma karamsarlık aşıladığını, milletin sandıkta en doğru kararı vereceğini ifade eden MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun ve CHP’nin Atatürk ile bağını kopardığını iddia eden MHP MYK Üyesi Ahmet Selim Yurdakul’a Cumhuriyet Halk Partisi Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz’den ise cevap gecikmedi. Cumhuriyet Halk Partisi’nin asırlık tarihinde hiçbir zaman ilkeleri ve duruşundan ödün vermediğinin altını çizen Başkan Nuri Cengiz, gerçek vatansever ve milliyetçi yurttaşların sandıkta MHP’yi tanımayarak en sert cevabı vereceğini ifade etti.

CHP GERÇEK VATANSERVERLERİN PARTİSİDİR

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Cumhuriyet’in savunucusu gerçek vatanseverlerin partisi olduğunu belirten Başkan Cengiz, “Milli mücadele meydanlarında temelleri atılmış Cumhuriyet Halk Partisi, kurulduğu andan itibaren milletin menfaatleri uğruna mücadele etmiş, Cumhuriyet başta olmak üzere sayısız kalıcı esere imzasını atmış, kurucu lideri 7 düvele karşı milletini örgütleyip zafer kazanmış Gazi Mustafa Kemal Atatürk olan, gerçek vatanperverlerin partisidir! Cumhuriyet Halk Partisi, asırlık tarihinde ilkeleri ve duruşundan ödün vermemiş, Cumhuriyet’in savunucusu, Atatürk ilke ve devrimlerinin yılmaz bekçisi olmuş bir partidir! Cumhuriyet Halk Partisi’nin hedefi; Kurucu Liderimiz ve Ebedi Başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu doğrultuda, Türkiye Cumhuriyeti devletini muasır medeniyetlerin üstüne çıkarmaktır” dedi.

“MİLLETE DEĞİL AKP’YE KALKAN OLDUNUZ”

MHP’nin AKP ile olan ittifak ortaklığını da sert bir dille eleştiren Başkan Nuri Cengiz, “Sizler, bu milletin gerçek sorunlarına kulak verip akılcı ve gerçekçi politikalar üretmek yerine; milliyetçiliği ayaklar altına alanlara, milletin alın terini göz göre göre bir avuç tefeciye yedirenlere, bu vatanın topraklarını Arap pazarına, sınırlarını kevgire çevirenlere kalkan olmayı tercih ettiğiniz için bu milletten gereken cevabı sanıkta alacaksınız! Küçük ortaklığa devam edebilmek adına seçim barajını yüzde 7’ye düşürtmüş olsanız dahi; gerçek milliyetçi ve vatansever yurttaşlarımız sandıkta sizleri tanımayarak en sert cevabı verecektir” şeklinde konuştu.

Chp Antalya İl Başkanlığı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet