CHP'den ABB hizmet birimlerine teşekkür

Başkan Karadağ, orman yangınlarında gösterdikleri üstün gayretlerinden dolayı teşekkür için hizmet birimi müdürleriyle biraraya geldi.CHP ilce başkanı Coşkun Karadağ, meclis üyesi Yılmaz Bağışlar ve yöneticiler, Antalya...

Yayınlanma:
CHP'den ABB hizmet birimlerine teşekkür

Başkan Karadağ, orman yangınlarında gösterdikleri üstün gayretlerinden dolayı teşekkür için hizmet birimi müdürleriyle biraraya geldi.

CHP ilce başkanı Coşkun Karadağ, meclis üyesi Yılmaz Bağışlar ve yöneticiler, Antalya Hizmet Birim müdürleri ile Hancı Gurme Pastanesinde öğle yemeğinde buluştular. Başkanımız Karadağ; bölgemizde yaşanan orman yangınlarında Antalya Büyükşehir Belediyesi hizmet birimlerinin büyük bir özveriyle sahada can siperane çalıştıklarını belirterek birim müdürlerine teşekkürlerini iletti. Özellikle Alanya İtfaiye Müdürü Hasan Çelik ve ekibine, itfaiye birimine yangınla mücadelede araç, personel, gıda ve organizasyon desteğiyle yardımcı olan, Kırsal Hizmetler Müdürü Ahmet Uzun, Aşevi sorumlusu Emine Kayaoğlu, ATASEM sorumlusu Ecem Hacıeyüboğlu, Ulaşım Birimi sorumlusu Barış Arslan, Mezarlıklar birimi sorumlusu Yakup Gök, ASAT müdürü Ümit Demirel'e ve onların nezdinde tüm birim çalısanlarına minnettar olduklarıni belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet