Çin’in Perakende Pazarı Şehri Yiwu’nun Resmi Sitesi Tanıtıldı

Çin’in “perakende pazarı” olarak bilinen Yiwu şehrinin resmi web sitesi Chinagoods, resmi olarak açıldı. İki milyon işletmeye hizmet veren Chinagoods, 75 bin online mağaza barındırıyor.Yiwu, Çin’in Zhejiang eyaletine bağlı...

Yayınlanma:
Çin’in Perakende Pazarı Şehri Yiwu’nun Resmi Sitesi Tanıtıldı

Çin’in “perakende pazarı” olarak bilinen Yiwu şehrinin resmi web sitesi Chinagoods, resmi olarak açıldı. İki milyon işletmeye hizmet veren Chinagoods, 75 bin online mağaza barındırıyor.

Yiwu, Çin’in Zhejiang eyaletine bağlı bir şehirdir. Son yıllarda hızlı bir büyüme kaydeden şehir, “perakendeciler pazarı” ile ünlü turistik bir yerdir. Yiwu’da günlük olarak üretilen farklı kategorilerdeki perakende ürünler dünyanın dört bir köşesinde satılıyor. Yiwu, resmi web sitesi “Chinagoods” platformu ile ticareti kolaylaştırıyor.

Online pazaryeri Chinagoods’ın lansmanı yapıldı. 21 Ekim’de resmi olarak açılan web sitesi, Yiwu Çin Ticaret Şehri tarafından geliştirildi ve işletiliyor. Site, Yiwu pazarındaki 75 bin fiziksel mağaza kaynağıyla endüstri zincirinde üretime yönelik 2 milyon küçük ve mikro işletmeye hizmet veriyor. Platform, bu yılın nisan ayında online testlerin başlamasından bu yana, ticaretle uğraşan 50 binden fazla kişi ve platforma kayıtlı 500 binden fazla müşteriye ulaştı.

Birçok işlevi bir araya getiriyor

Chinagoods platformu; veri güdümlü ve arz-talep taraflarının üretim tasarlama, teşhir ve ticari faaliyet, lojistik depolama, finansal kredi ve diğer hususlarda bağlantısını sağlıyor. Hatasız, verimli, pratik ve entegre ticaret hizmetleri sunan platform; piyasa teşebbüsü, iş platformu, hizmet platformu ve altyapı gibi uygulamalar içeriyor. Platform, çeşitli avantajlar sağlayarak şu işlevleri bir araya getiriyor; çerçeve sistemi oluşturmak, online hizmetler, online teşhir ve ticaret faaliyetleri, uygun gümrük işlemleri, bilgi lojistiği, dijital depolama, küresel tedarik zinciri hizmetleri, kredi verileri toplama ve kullanma, tedarik zinciri finansal yetkilendirme ve diğer işlevleri bir araya getiriyor.

Chinagoods platformu, Yiwu’nun dijital dönüşüm trendinden doğdu. Çevrimdışı piyasa işletim sistemine dayalı olarak Yiwu Ticaret Pazarı’nın genel kaynak avantajlarına tam anlamıyla odaklanıyor. Endüstri zincirini şeffaf ve verimli bir şekilde entegre eden platform, aynı zamanda yeni bir dijital ticaret formatıyla Yiwu’nun iş gelişimi için parlak bir gelecek vaat ediyor. Platform, ekosistemde yeni tarzlar geliştirerek, finansal olarak geleneksel pazar ticaretini kullanıyor ve böylece pazar geliştirme konusunda ekosistemde değer ortaya çıkarıyor. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

Web sitesi: www.chinagoods.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet