Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kağıthane Meydanı Açılışına canlı bağlantı ile katıldı

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;İlçemiz için önemini bildiğim ve Seyrantepe'de inşası süren 620 yataklı hastaneyi inşallah yakında tamamlıyoruz. Metromuzun Kağıthane Havalimanı bölümünü inşallah önümüzdeki...

Yayınlanma:
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kağıthane Meydanı Açılışına canlı bağlantı ile katıldı

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

İlçemiz için önemini bildiğim ve Seyrantepe'de inşası süren 620 yataklı hastaneyi inşallah yakında tamamlıyoruz. Metromuzun Kağıthane Havalimanı bölümünü inşallah önümüzdeki bahar aylarında hizmete açmayı planlıyoruz.

ilçemize 2 Millet Bahçesi kazandırmanın hazırlığı içindeyiz. Millet Kıraathanesi, Çocuk Kütüphanesi, Uzay Evi, Sosyal Medya Stüdyosu gibi hizmetlerle evlatlarımızın önüne yeni dünyalar açıyoruz.

Son 18 yılda kurduğumuz güçlü altyapı üzerinde yepyeni bir Türkiye inşa ediyoruz. Elbette bu kutlu yürüyüşte önümüze pek çok engel de çıkıyor pek çok tuzaklarla karşılaşıyoruz Allah'ın yardımı ve milletimizin desteğiyle üstesinden geldiğimiz her saldırı bize hedeflerimize ulaşma konusunda çok daha kararlı çok daha azimli hale getiriyor.

Salgın gibi küresel bir sağlık krizine ve bununla bağlantılı olarak, giderek derinleşen ekonomik sıkıntılara rağmen Türkiye'nin hedeflerine doğru yürümekten vazgeçmemesi bazılarını şaşırtıyor hatta çıldırtıyor.

Dışarıdaki şaşkınları anlayabiliyor ama maalesef içerdeki şaşkınları anlamakta zorluk çekiyoruz.

Ağızlarını açtıklarında demokrasiden haktan, hukuktan, adaletten bahsedenlerin AK Parti'ye ve Cumhur İttifakına yönelttikleri tehditlere baktığımızda katıksız bir faşizmin izlerini görüyoruz.

Ne diyorlar iktidara gelirsek AK Parti'yi kapatacağız diyorlar. AK Parti'yi destekleyen işadamlarının şirketlerine el koyacağız diyorlar.

AK Parti'ye karşı muhalefet etmeyen medya kuruluşlarının kapısına kilit vuracağız diyorlar, AK Parti ile çalışan memurları işte atacağız diyorlar, AK Parti'de görev yapanların mallarına mülklerine el koyacağız diyorlar. Daha bunun gibi pek çok zırvayı dillerine doluyorlar.

Tabii biz bunları tek parti diktatörlüğü döneminden biliriz. Biz bunları 27 Mayıs'ta milletin seçtiği Başbakanı ve Bakanları alçakça darağacına gönderme yerinden biliriz, biz bunları her darbenin, her muhtıranın her cuntanın içinde veya arkasında yer almalarından biliriz.

Nerede kaldı sizin demokrasi hukuk devletine bağlılığınız insana saygınız tabii biz bunları tek parti diktatörlüğü döneminden biliriz.

Biz bunları yıllarca milletimize inancından ve kültüründen özellikte kız evlatlarımıza başörtülerinden dolayı yaşattıkları eziyetlerden biliriz.

Benzer ithamlarla suçladıkları halde kendi partilerinin içindeki taciz tecavüz hırsızlık hadiselerine kör sağır dilsiz kesilmelerini de biliriz.

2023'e kadar milletimize hem bu gerçekleri hem de ülkemize kazandırdığımız hizmetleri bıkmadan usanmadan gece gündüz çalışarak anlatacağız.

Türkiye'nin 2053 vizyonunun hayata geçirilebilmesi için 2023'ün ne kadar önemli olduğu konusunda her vatandaşımızı ikna edeceğiz. Kapısını çalmadık gönlünü kazanmadık tek bir fert bırakmayana kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz yürüteceğiz.

Mücadele'deki en büyük gücümüzün altına imza attığımız hizmetler olduğunu asla unutmadan yatırım yapmaya, proje üretmeye, eser inşasına devam edeceğiz.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet