Diş sağlığı alanından sağlık turizmine destek

Türk ürünlerinin yurt dışında markalaşması, Türk malı imajının yerleştirilmesi ve desteklenmesi amacıyla oluşturulan “Turquality Marka Destek Programı’’na katılmaya hak kazanan Hospitadent Dental Groupsektöre öncülük...

Yayınlanma:
Diş sağlığı alanından sağlık turizmine destek

Türk ürünlerinin yurt dışında markalaşması, Türk malı imajının yerleştirilmesi ve desteklenmesi amacıyla oluşturulan “Turquality Marka Destek Programı’’na katılmaya hak kazanan Hospitadent Dental Groupsektöre öncülük etmeye devam ediyor.


Alanya’da Yeni Bir Şube

Sağlık turizminde artan talebi karşılamak için şube ağlarını genişletmeyi amaçladıklarını ve bu nedenle yakın zamanda Alanya’da yeni bir şube açılışı yapacaklarını belirten Hospitadent Yönetim Kurulu Bakanı Ahmet Selvi, yurt dışı yatırımlarına da değinerek 2021 yılı içerisinde 3 yurt içi, 2 yurt dışı şubesi açmayı hedeflediklerini ayrıca yurt dışı irtibat ofisi açma hedeflerinin de olduğunu bildirdi.

Hospitadent Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selvi, Alanya Hospitadent Dental Group hakkında bilgi verdi ve neden Alanya’yı seçtiklerini anlattı.

Alanya’nın, tarihi ve kültürel mirasıyla, sağladığı canlılık ve hareketle, sağlık turizminde söz sahibi olmaya hazır bir şehir olduğuna dikkat çeken Selvi, Alanya’nın 3- 4 saat mesafedeki ülkelere hitap etmesi ve iki havalimanı arasında turizm hizmeti vermesi sebebiyle rakip bölgelere göre stratejik avantajının çok yüksek olduğunu vurguladı. Türkiye’nin diş tedavisi alanında ön plana çıktığına, Alanya’nın da sağlık turizmi için ev sahipliği yapabilecek 700 civarında otelinin bulunduğuna ve 40 yıllık turizm tecrübesine dikkat çekti.

2021 yılının Ocak ayında açılması planlanan 11. şube hakkında bilgi veren Hospitadent Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Selvi, Alanya Hospitadent’in implant, protez, endodonti, ortodonti, periodontoloji, pedodonti, ağız ve çene cerrahisi alanlarında hizmet vereceğini ifade etti.

14 Yılda 10 Diş Hastanesi

14 yıl içinde 10 hastaneye ulaştıklarını ifade eden Selvi, “18000 m2 kapalı alanda, 200 diş hekimi ve toplamda 500 personelle 14 yıldır hasta memnuniyeti ilkemizden ödün vermeden, dünya standartlarında hizmet vermekteyiz. Gerek yurt içinden gerekse yurt dışından kurumlarımıza gelen 2.000.000 ‘dan fazla hastamızın diş tedavi hizmetini gerçekleştirdik.

Yurt dışından gelen misafirlerimizi havalimanında karşılıyor, anlaşmalı olduğumuz otellerde konaklatıyoruz. Ziyaretleri süresince transfer işlemlerinin tamamını gerçekleştiriyoruz.

Yapılan işlemlerde dolgu 2 yıl, protez 5 yıl, implantlar ömür boyu garanti kapsamında sertifikalandırılmıştır. Hizmetlerimizde kullandığımız malzemeler birinci kalitedir. İmplant için sektörde iyi bilinen, denenmiş güvenilir Alman ya da Avrupa malı ürünler tercih edilmektedir. Tüm işlemlerimiz tam steril kliniklerimizde tek kullanımlık aletlerle gerçekleştirilir. Kaliteli hizmetimiz ISO 9001 2015 ve Temos – “Quality in International Dental Care” sertifikalarıyla tescillenmiştir.” dedi.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet