Dünyaca ünlü spor markası MACRON, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor.

Dünyaca ünlü spor markası MACRON, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor.ISTANBUL (TR) - 1971 yılında kurulan İtalyan spor giyim markası Macron, 2017 yılı itibarıyla Türkiye pazarında faaliyet göstermeye hazırlanıyor....

Yayınlanma:
Dünyaca ünlü spor markası MACRON, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor.

Dünyaca ünlü spor markası MACRON, Türkiye pazarına girmeye hazırlanıyor.

ISTANBUL (TR) - 1971 yılında kurulan İtalyan spor giyim markası Macron, 2017 yılı itibarıyla Türkiye pazarında faaliyet göstermeye hazırlanıyor. Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, koşu ve beyzbol branşlarında spor giyim ve teknik malzeme üretimi yapan marka, Türkiye’de futbol başta olmak üzere diğer spor branşlarındaki takımlara hizmet verecek. Dünya’da 10.000’den fazla takımın tercihi olan Macron, bugün 1.000 takım mağazası ve 105 Macron Store ile Avrupa başta olmak üzere birçok ülkede faaliyet gösteriyor.

Üst düzey takımların tercihi 

2015 yılında 5 milyondan fazla ürün satan Macron'u tercih eden takımlar arasında İtalya’dan Lazio, Bologna, Cagliari, Fransa’dan Nice, Almanya’dan 1860 Munih, İngiltere’de Stoke City, Crystal Palace, Bolton Wonderers, Almanya’dan 1860 Munih, Portekiz’den Sporting Lizbon, Vitoria, Yunanistan’dan Paok, Bulgaristan’dan Ludogorets, Hırvatistan’dan Hajduk Split ve İspanya’dan Levante, Arnavutluk A Milli Takımı yer alıyor. Basketbolda ise Brose Basket, Virtus Bologna, Cantu gibi üst düzey takımlar Macron giyiyor.

Sponsorluk ve satış görüşmelerine başladı

2017 yılı itibariyle özellikle takım sporlarında futbol başta olmak üzere çalışmalarına başlayan Macron, süper lig takımlarının yanı sıra alt liglerdeki takımlarla sponsorluk ve satış görüşmelerine başladı. Macron’un Türkiye’deki hedefleri arasında 2017 yılında süper lig ve alt liglerden birçok takıma sponsor olmak ve 2017 sonrası Türkiye’de mağazalar açmak yer alıyor.

Macron’un Türkiye sorumlusu Cem K. Sancar “Dünyaca ünlü bir markayı Türkiye pazarına kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle futbol başta olmak üzere takım sporlarında Türkiye’deki takımlara katkı sağlamak ve teknik malzeme sponsorlukları gerçekleştirmek istiyoruz. Bu doğrultuda üst düzey takımlar başta olmak üzere alt liglerden de mümkün olduğunca çok takımla görüşüp anlaşmak istiyoruz.Hedefimiz, Türkiye’deki takımları Macron kültürü ve kalitesiyle tanıştırmak.” dedi.

www.macron.com

Bilgi için: Cem K. Sancar / 0532 550 64 93 / [email protected]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet