En özel sofralara yakışan lezzetler

Keyifli anların yaşandığı mükemmel sofralara yakışan lezzetleri tabaklara kolayca getiren Profilo Ankastre Fırın, Lezzet Buharı fonksiyonuyla pişirme esnasındaki ekstra buhar desteği sayesinde yemeklerin içlerinin sulu ve leziz,...

Yayınlanma:
En özel sofralara yakışan lezzetler

Keyifli anların yaşandığı mükemmel sofralara yakışan lezzetleri tabaklara kolayca getiren Profilo Ankastre Fırın, Lezzet Buharı fonksiyonuyla pişirme esnasındaki ekstra buhar desteği sayesinde yemeklerin içlerinin sulu ve leziz, dışlarınınsa istenen çıtırlıkta olmasını sağlarken, “Izgara Tepsisi” aksesuarıyla ev konforunda dört mevsim barbekü keyfi sunuyor. 

Lezzet dolu sofralar için

Bir arada geçirilen zamanın eskisinden daha da değerli olduğu ve sevdiklerimizle paylaştığımız anların kıymetini daha iyi anladığımız bu günlerde aile üyelerini özel lezzetler ile buluşturan Profilo Ankastre Fırın, ev ortamında yıldızlı şeflerin elinden çıkmışçasına leziz yemekler hazırlanmasını sağlıyor. Usta şeflerin mutfaklarında her zaman mükemmeli aramasından ilham alan Profilo Ankastre Fırınlar, mükemmel lezzetler yaratan iki harika özellik sunuyor. 

Lezzet buharı ile sağlıklı yemekler

Profilo Ankastre Fırınlara eklenen Lezzet Buharı fonksiyonu, pişirme işlemi sırasında özel buhar programıyla oluşturulan buhar 3D Sıcak Hava ile fırının içinde döndürülüyor. Ekstra buhar sayesinde yemeğinizin içinin sulu ve lezzetli, dışının ise gevrek kalmasını sağlıyor. Daha kabarık ve çıtır çıtır hamur işleri, kalabalık aile buluşmalarını adeta bir lezzet şölenine dönüştürüyor.

Ev konforunda barbekü partisi

Pandeminin getirdiği yeni normalde ailemizle beraber kalabalık sofralarda eskisi kadar buluşamasak da Profilo Ankastre Fırınlara eklenen Izgara Tepsisi özelliği sayesinde ev ortamında kusursuz barbekü lezzetleri hazırlanabiliyor. Izgara tepsisi aracılığı ile yiyecekleri iç mekânda yağ kokusu ve duman olmadan pratik ve sorunsuz bir şekilde ızgara yapmanıza olanak sağlıyor. Açık hava aile toplantılarının vazgeçilmezi olan barbekü partilerini güvenli ev ortamına taşıyan Izgara Tepsisi sayesinde yağ kokusu veya duman olmadan ızgara et, balık, sebze ve hatta tost dâhil pek çok yemeği rahatlıkla hazırlayabilir dilediğiniz zaman ailenizle beraber ev konforunda barbekü lezzetinin tadını çıkarabilirsiniz.

Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet