Engelli vatandaşın 16 yıllık yol çilesi

Engelli vatandaşın 16 yıllık yol çilesiAlanya’nın en ücra köşesinde bile engelli ve yaşlı vatandaşların sesine kulak veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, engelli ve yaşlıların taleplerini anında yerine getirerek...

Yayınlanma:
Engelli vatandaşın 16 yıllık yol çilesi

Engelli vatandaşın 16 yıllık yol çilesi

Alanya’nın en ücra köşesinde bile engelli ve yaşlı vatandaşların sesine kulak veren Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, engelli ve yaşlıların taleplerini anında yerine getirerek onların dualarını almaya devam ediyor. Evlerinin yolu olmayan engellilerin yüzünü güldüren Başkan Yücel, Dere Mahallesi’nde yaşayan ve 16 yıldır engelli olan Mevlüt Çetin’in de talebine duyarsız kalmadı. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Çetin’in evinin önünden geçen dereye büz konarak düzenlendi. Beton dökülerek, evinin yolu ulaşıma uygun hale getirildi.

Başkan Yücel'e teşekkür eden engelli Mevlüt Çetin, “Yürüyemediğim için evimin önüne inemiyordum. Allah izin verirse bundan sonra Başkanımız Adem Murat Yücel’in evimin yolunda yaptığı düzenlemeyle tekerlekli sandalyemi kullanabileceğim. Burası için daha önceleri çok uğraştım. Ama yapmak Başkan Yücel’e nasip oldu. Kendisine ve ekiplerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet