Ford Otosan, ‘Biyometrik imza’ uygulaması ile iki yılda 300 ağacı kurtardı

Ford Otosan’dan teknolojik uygulamalarla sürdürülebilirliğe önemli katkı…   Türk otomotiv sanayinin öncü şirketi Ford Otosan, çevreye verdiği önem ve sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında devreye aldığı ‘biyometrik imza’ uygulaması ile yenilikçi olma vizyonunu her alanda müşterilerine sunarken, kağıt israfının önüne geçerek her yıl 150 ağacı kurtarıyor.

Yayınlanma:
Ford Otosan, ‘Biyometrik imza’ uygulaması ile iki yılda 300 ağacı kurtardı

Ford Otosan’dan teknolojik uygulamalarla sürdürülebilirliğe önemli katkı…

 

Türk otomotiv sanayinin öncü şirketi Ford Otosan, çevreye verdiği önem ve sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında devreye aldığı ‘biyometrik imza’ uygulaması ile yenilikçi olma vizyonunu her alanda müşterilerine sunarken, kağıt israfının önüne geçerek her yıl 150 ağacı kurtarıyor.

 

Kurulduğu günden bu yana tüm faaliyetlerini çevreye ve topluma fayda sağlayan ürün ve hizmet sunma misyonuyla gerçekleştiren Ford Otosan, sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında hayata geçirdiği ‘biyometrik imza’ uygulamasıyla müşterilerine dijitalleşmenin fırsatlarını ve teknolojik yenilikleri sunmaya devam ediyor.

 

Teknoloji konusundaki öncü misyonunu, sadece araç teknolojileri ile sınırlı bırakmayan Ford Otosan, dijitalleşme ve geleceğin teknolojilerine bugünden adapte olmaya ve müşterilerine fayda sunan uygulamalar yaratmaya devam ediyor. Ford Otosan’ın bu doğrultuda, satış ve satış sonrasındaki servis işlemleri dahil her türlü süreçte uyguladığı ‘biyometrik imza’ ile müşterilerden daha önce ıslak imza alınması gereken formların dijitale taşınması çevresel etkiyi en aza indiriyor.

 

Satış ve satış sonrası hizmetlerde dijitalleşmenin fırsatlarını müşterilere kolaylık sağlamak üzere sunan şirket, yenilikçi olma vizyonunu her alanda uygulamaya önem gösteriyor. 2020 yılında devreye aldığı biyometrik imza uygulaması ile hem güvenilir hem de hızlı ulaşılabilir bir arşivleme sistemine sahip olan Ford Otosan, daha hijyenik olması ve az temas gerektiren satış & satış sonrası süreçlerinde de kağıt israfını engelleyerek, 2 yılda toplam 300 ağacı kurtarmayı başardı.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet