Gebze Beyaz Kalpler'de çatı kaplaması tamam

Büyükşehir’in gençlere yönelik hizmet verecek Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde sona yaklaşılıyor Gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamayı amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Gebze ilçesinde projelendirdiği Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nin inşasına son sürat devam ediyor.

Yayınlanma:
Gebze Beyaz Kalpler'de çatı kaplaması tamam

Büyükşehir’in gençlere yönelik hizmet verecek Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nde sona yaklaşılıyor

Gençleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamayı amaçlayan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Gebze ilçesinde projelendirdiği Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nin inşasına son sürat devam ediyor. Sosyal hayatta problem yaşayan gençlere kapısını açacak olan Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi, pek çok farklı branşta vereceği eğitim ile çocukların ve gençlerin sosyalleşmesini sağlayacak. Osman Yılmaz Mahallesi’nde gençlerin buluşma noktası olacak merkezin inşası yapılan imalatlar ile biraz daha şekilleniyor.

 

ÇATI KİREMİTLE KAPLANDI

Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın gözetiminde yapılan çalışmalarda epey bir mesafe kat edildi. Bu bağlamda yapının kiremitle çatı kaplama imalatı ile pencere kör kasalarının montaj işlemi tamamlandı. Elektrik tesisat boruları ile mekanik yangın tesisat imalatının devam ettiği yapıda dış cephe mantolama uygulamasına da geçildi. Bina içinde de hummalı bir çalışma yürüten Yapı Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri iç cephede sıva imalatını sürdürüyor. İç seramik kaplama ile şap imalatına da başlayan ekipler yakın bir zamanda çevre altyapı imalatlarına geçecek.

 

GEBZE BÖLGESİNE HİTAP EDECEK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesindeki Gebze Beyaz Kalpler Eğitim ve Gelişim Merkezi’nin toplam kapalı alanı bin 564 metrekare olarak planlandı. Proje bodrum kat, zemin kat ve 1. kat şeklinde uygulanacak. Bu kapsamda bodrum katta sığınak ve teknik hacimler olacak, zemin katta restoran, mutfak atölyesi, spor salonu, 6 adet atölye, danışma ve 3 adet idari ofis bulunacak. Birinci katta ise 3 adet teknoloji ve yazılım kodlama atölyeleri, kütüphane, çamaşırhane, mescit ve şadırvan, 6 adet atölye, 2 adet idari ofis ve teras yer alacak. Merkezden Gebze’nin yanı sıra Darıca, Çayırova ve Dilovası ilçelerindeki gençler de yararlanabilecek.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet