Adana Büyükşehir Belediyesi'nde Rüşvet ve İhaleye Fesat Karıştırma Operasyonu

Adana Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik düzenlenen operasyonda, rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma iddialarıyla 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildikleri bildirildi.

Yayınlanma:
Adana Büyükşehir Belediyesi'nde Rüşvet ve İhaleye Fesat Karıştırma Operasyonu

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde meydana gelen rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma iddiaları üzerine düzenlenen operasyonda 10 kişi gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Büro Amirliği tarafından yürütülen operasyon, Nisan 2022'de alınan bir ihbarın ardından başlatılmıştı.

Operasyon ve Gözaltı Detayları

Operasyon, 18 Aralık'ta gerçekleştirildi ve büyükşehir belediye başkanı danışmanlarından M.S. de dahil olmak üzere 10 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında belediye çalışanları, reklam firması yöneticileri ve firma çalışanları bulunuyor. Gözaltına alınan şüpheliler, sağlık kontrolünün ardından Adana Adliyesi'ne sevk edildi.

Bu operasyon, belediyede gerçekleşen rüşvet ve ihaleye fesat karıştırma iddialarına yönelik ciddi bir adım olarak görülüyor. Emniyet güçleri, belediye binasında da arama yaparak delil toplama işlemlerini gerçekleştirdi. Bu gelişmeler, belediyelerdeki yolsuzluk iddialarına yönelik yürütülen soruşturmaların devam ettiğini gösteriyor. Gözaltına alınan kişilerin soruşturma sürecindeki ifadeleri ve sonrasında çıkacak kararlar, kamuoyu tarafından yakından takip ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet