Alanya 6 Şubat'ı unutmadı! Asrın felaketi anılacak

Alanya'da faaliyet gösteren hemşeri dernekleri, 6 Şubat 2023'teki depremlerde hayatını kaybeden vatandaşları anmak için bir mevlit programı düzenliyor. Acar Otel'de yapılan istişare toplantısının ardından, Alanya'nın 11 ilini temsil eden dernekler, bir araya gelerek anma programı için karar aldı.

Yayınlanma:
Alanya 6 Şubat'ı unutmadı! Asrın felaketi anılacak

6 Şubat 2023 tarihinde yaşanan ve "asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilerini yaşayan 11 ilin Alanya'daki dernek başkanları, bir araya gelerek ortak bir anma programı organize ediyor. Hataylılar Derneği, Kahramanmaraşlılar Derneği, Adıyamanlılar Derneği, Gaziantepliler Derneği, Malatyalılar Derneği ile Doğu ve Güneydoğu İş Adamları Derneği, birlikte hareket ederek depremzedeleri anacak.

ORTAK KARAR ALINDI

Yapılan istişare toplantısının ardından dernek başkanları, depremzedeler için bir mevlit programı düzenleme kararı aldı. Program, Acar Otel'de gerçekleşen istişare toplantısı sonrasında duyuruldu.

ANMA PROGRAMI DETAYI

6 Şubat 2024 tarihinde Eşgilik Düğün Salonu'nda düzenlenecek olan mevlit programı saat 12.00'de başlayacak ve ikindi namazına kadar devam edecek. Program, depremde hayatını kaybeden vatandaşları anma amacını taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet