Alanya Kitap Fuarı'nda Beyhan Budak'a Büyük İlgi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in katılımıyla gerçekleşen 5. Alanya Kitap Fuarı'nın kapanışında, yazarlar ve kitapseverler büyük ilgi gösterdi. Fuar, rekor katılımla sona erdi.

Yayınlanma:
Alanya Kitap Fuarı'nda Beyhan Budak'a Büyük İlgi

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 10 gün boyunca Alanya Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 5. Alanya Kitap Fuarı’nın kapanış programında kitapseverlerle bir araya geldik.

Başkan Yücel, “Rekor bir katılımla gerçekleştirdiğimiz fuarımızı kentimizdeki 7’den 70’e vatandaşlarımız bir an olsun boş bırakmadılar. Tüm vatandaşlarımıza bu büyük ilgilerinden dolayı bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum. Fuar süresince bizleri yalnız bırakmayan birbirinden değerli yazarlarımıza, stant açan ülkemizin en önemli yayınevlerine ve mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Gelecek yıl yeniden buluşmak dileğiyle” dedi.

BEYHAN BUDAK’A BÜYÜK İLGİ

Fuarın sekizinci gününde Klinik Psikolog - Yazar Beyhan Budak’ın gerçekleştirdiği ‘Zor Zamanlarda Güçlü Olmak’ söyleşisi büyük ilgi gördü. Vatandaşların salonu bir kez daha tamamen doldurduğu etkinlik sonrası Budak kitaplarını imzaladı.

yucelden-kitapseverlere-tesekkur-3.webp

yucelden-kitapseverlere-tesekkur-4.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet