Alanya’da 8 Yıldır Firari Olan Suç Makinesi Yakalandı
Alanya’da jandarma ekipleri, hakkında 20 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 19 farklı suçtan aranan E.G.’yi yakaladı.
Yayınlanma:

Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, uzun süredir firari durumda olan şahısları yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Konaklı Jandarma Karakol Komutanlığı ve JASAT timlerinin yürüttüğü operasyon sonucunda, 8 yıldır kaçak olan E.G. Konaklı Mahallesi'nde gözaltına alındı.
Şüphelinin uyuşturucu madde kullanımı, kasten yaralama, silahla tehdit, silahlı yağma, ruhsatsız silah bulundurma, trafik güvenliğini tehlikeye sokma ve kasten öldürme gibi 19 farklı suçtan arandığı tespit edildi.
E.G., savcılığın talimatıyla gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Keşfet
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.