Alanya'da kıyıya vuran cesetler, adrenochrome için miydi?

Özbekistan'da yaşanan tüyler ürperten olay, Antalya ve Alanya kıyılarına vuran cansız bedenlerle ilişkilendiriliyor. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerdeki çocukların, Türkiye'deki trajik olaylarla bağlantılı olabileceği iddia ediliyor.

Yayınlanma:
Alanya'da kıyıya vuran cesetler, adrenochrome için miydi?

Özbekistan'da bir öğretmenin öğrencilerini riskli bir şekilde taşıdığı görüntüler, sosyal medyada paylaşıldı. Ancak, bu olayın Antalya ve Alanya kıyılarındaki cansız bedenlerle ilişkilendirilmesi, tüyler ürperten iddialara yol açtı.

ÖĞRETMENİN ŞÜPHELİ HAREKETLERİ VE İDDİALARIN ORTAYA ATILMASI

Söz konusu öğretmenin şüpheli hareketlerinden dolayı gözaltına alındığı ve sorgusunda çocukların cinsel amaçlar, organ toplama ve adrenochrome ticareti için kaçırılacağını itiraf ettiği iddia edildi. Ancak, bu iddialar Teyit.org tarafından yalanlandı.

TEYİT.ORG AÇIKLAMASI: ÇOCUK KAÇIRMA DURUMU YOK

Teyit.org'un yaptığı açıklamada, Buhara bölgesindeki özel bir anaokulu öğretmeninin 25 çocuğu öğrenci taşıma sırasında riskli bir şekilde taşıdığı, ancak çocuk kaçırma durumu olmadığı belirtildi. Aileler uyarılarak bilgilendirildi.

İNTERNET ÜZERİNDEKİ ASILSIZ İDDİALARLA DİKKAT ÇEKEN OLAY

Sosyal medyada dolaşan videonun ardından ortaya atılan çocuk kaçırma ve ticaret iddiaları, internet üzerinde hızla yayıldı. Ancak, olayın gerçekleşme şekli ve arkasındaki sebep Teyit.org tarafından doğrulanmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet