Alanya'da korkunç olay! "Oğlumun önünde..."

Mahmutlar Mahallesi'nde, bir kadının, yönetici ve Din Kültürü öğretmeni olduğunu iddia ettiği bir çift tarafından şiddete maruz kaldığı öne sürüldü.

Yayınlanma:
Alanya'da korkunç olay! "Oğlumun önünde..."

Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’nde bir apartmanda yaşanan olayda, Kazakistan asıllı Türk vatandaşı Sayyora Kurumaz, gece saatlerinde üst katındaki gürültüden rahatsız olup site yöneticisine sesini kesmesini söylediği için, yöneticinin eşi ve kendisi de din kültürü öğretmeni olan M.Y. tarafından saldırıya uğradığını öne sürdü. Kurumaz, oğlunun gözü önünde saçlarından tutulup yere atıldığını, vücudunun morardığını ve darp raporu alıp jandarmaya şikayette bulunduğunu belirtti.

000.jpeg

“OĞLUMUN ÖNÜNDE DİN ÖĞRETMENİ BENİ DÖVDÜ”

Sayyora Kurumaz, başına gelenleri Dim TV’ye anlattı. Genç kadın, “Tek başıma oğlumla birlikte evimde oturuyorum. Cumartesi akşamı saat 23.00 civarında üst komşum olan ve Mahmutlar’da bir ilkokulda din kültürü öğretmenliği yapan aynı zamanda apartman yöneticisi olan M.Y. ve eşi H.Y.'nin çok ses çıkardıklarını duydum. Seslerinden rahatsız olduğumu söylemek için kapılarını çaldım. Saatin geç olduğunu, seslerini azaltmalarını rica ettim. Bunun üzerine yöneticinin eşi bana ‘Apartmanda ses olacak tabii’ dedi. Bana kocasına yöneticiliği bırakmasını söylediğimi iddia etti. Sonra M.Y. de yanına geldi. İkisi birden bana saldırmaya başladılar. Saçlarımı çekip beni yere fırlattılar. Vücudumun her yerinde morluklar oluştu. Oğlumun önünde din kültürü öğretmeni bana tekme attı, eşi de saçlarımı yoldu. Komşularım çığlıklarımı duyup geldiler. Oğlum çok korktu, annemi bırakın diye bağırdı. Onlardan kurtulup oğluma sarıldım, sakin olmasını söyledim. Sonra jandarmayı aradım. Hastaneye gidip rapor aldım. Şikayetçi oldum” dedi.

0000.jpeg

“OĞLUM PSİKOLOJİK OLARAK ÇOK ETKİLENDİ”

Oğlunun bu olaydan sonra okula gitmek istemediğini, geceleri uyuyamadığını, korktuğunu söyleyen Sayyora Kurumaz, “Ben ve oğlum yalnız yaşıyoruz. Bana destek olmanızı rica ediyorum. Oğlumun önünde kimse beni böyle dövemez. Apartman yöneticisi ve din kültürü öğretmeni olan M.Y. ve eşi H.Y. bana bunu yapamazlar. Oğlumun psikolojisi bozuldu. Okula gitmek istemiyor, gece kalkıyor, titriyor, korkuyor. Ona anlatmaya çalışıyorum, annecim merak etme her şey iyi olacak diyorum. Oğluma da yardıma ihtiyacım var” diye konuştu.

“BANA YARDIM EDİN”

Yabancı olduğu ve yalnız kaldığı için kendisini ezdiklerini iddia eden kadın, “Yabancıyım diye, yalnızım diye beni ezemezler. Sesimi duyurmak istiyorum. Hemcinslerim, Alanya halkı lütfen bana yardım edin” çağrısında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet