Alanya'da tartışmalara neden olan o çay bahçesi boşaltıldı

Alanya Belediyesi, şehrin sembollerinden biri haline gelen ancak kullanımı tartışmalara neden olan çay bahçesini boşaltarak yerine Halk Kafe'nin açılacağını duyurdu.

Yayınlanma:
Alanya'da tartışmalara neden olan o çay bahçesi boşaltıldı

Alanya’nın sembollerinden biri olan zamanla gazinoya dönüşen belediye mülkündeki çay bahçesi tepki çeken durumundan kurtarılarak halk cafe olarak açılacak. Belediye ise kafeyi kendisi işletecek. Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, seçim döneminde vatandaşa Halk Kafe sözü vermişti. Özçelik göreve gelmesinin ardından belediye arkasındaki çay bahçesinin durumuna ilişkin inceleme istemiş, 1.5 yıldır ihalesiz işletilen iddia edilen alanın boşaltılması için ilgili kişilere yazı göndermişti.

Alanya Belediyesi alanın tahliyesi için 17 Mayıs’a kadar süre vermişti. Ve verilen sürü bugün doldu. 16 mayıs yani dün akşam, belediye zabıta ekipleri ve polisin eşliğinde çay bahçesi boşaltıldı. Bölgede temizlik çalışması başlarken, belediye tasarım ofisinin hazırlamakta olduğu cafe projesine göre bölgenin yeniden düzenleneceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet