Alanya'ya yaz geldi! Turistler denize koştu

Alanya'da mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı, yerli ve yabancı turistleri plajlara çekti. Kleopatra Plajı, güzel havanın tadını çıkaran ziyaretçilerle dolup taştı. Bazıları güneşlenirken, kimileri ise serin denizin keyfini sürdü.

Yayınlanma:
Alanya'ya yaz geldi! Turistler denize koştu

Alanya'da sıcak hava ve güneşin keyfi süren yerli ve yabancı turistler, dünyaca ünlü Kleopatra Plajı'na akın etti. Hava sıcaklığının 15 dereceye kadar çıktığı ilçede, plaj keyfi yapan tatilcilerden bazıları denize girmeyi tercih etti.

GÜZEL HAVADAN YARARLANANLAR

Türkiye'nin Doğu ve İç Anadolu bölgelerinde dondurucu soğuk etkisini sürdürürken, Alanya'da yazdan kalma bir hava yaşandı. Bu güzel havayı fırsat bilen yerli ve yabancı turistler, Kleopatra Plajı'na giderek güneşli havanın tadını çıkardı.

DENİZ KEYFİ VE EĞLENCE

Bazı vatandaşlar kum üzerinde güneşlenirken, deniz kenarında yürüyüş yapmayı tercih etti. Sıcaklığın 17 derece ölçüldüğü denizde yüzmek isteyen turistler de plajın keyfini çıkardı. Bazı yabancı turistler ise çeşitli oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirdi.

TURİSTLERİN MEMNUNİYETİ

Alanya'ya tatil için gelen Polonya'dan Paula ve Mariusz Poznanska çifti, "Bugün hava çok güzel ve sıcak. Plajda birçok turist var. Alanya'yı seviyoruz. Türkiye çok güzel bir ülke." şeklinde memnuniyetlerini dile getirdi.

Güzel havanın tadını çıkaran turistler, Alanya'nın güzellikleriyle unutulmaz anılar biriktirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet