Aldatma İddiasıyla Dehşet: Bursa'da İkinci Kat Penceresinden Düşme Olay

Bursa'da aldatma şüphesiyle yaşanan olay, korkunç bir dizi olaya dönüştü. G.K. isimli kadın, sevgilisi Y.U.'yu pencereden boşluğa ittiği iddiasıyla gözaltına alındı. Y.U.'nun ifadesinde kendisini ittiğini söylediği G.K., suçlamaları reddediyor ve yaşananların kaza olduğunu iddia ediyor. Olayın detayları ise araştırma altında.

Yayınlanma:
Aldatma İddiasıyla Dehşet: Bursa'da İkinci Kat Penceresinden Düşme Olay

Bursa'da, G.K. isimli kadın, sevgilisi Y.U.'yu aldatma şüphesiyle tartıştıktan sonra korkunç bir olaya karıştı. Tartışma sonrası G.K., sevgilisini evlerinin penceresinden boşluğa itti. Y.U. metrelerce yükseklikten düşerek ağır yaralandı ve komşularından yardım istedi. Ancak olay bununla da bitmedi.

"Aldatmanın Bedeli Bu"

Yerde yatan sevgilisinin yanına giden G.K., elinde bıçakla etrafa tehditler savurdu. Bu esnada, olayı kayda alan komşulara seslendi ve "Beni aldattınızın bedeli bu, erkek olun karınıza sahip çıkın" ifadelerini kullandı.

İlk İfade ve İnanılmaz Suçlamalar

Olayın ardından Y.U., polise verdiği ilk ifadesinde kendisini pencereden G.K.'nin ittiğini söyledi. Ancak G.K., suçlamaları reddederek, sevgilisinin dengesini kaybedip düştüğünü, kendisinin itmediğini savundu. Ancak hastanede tedavi gören Y.U.'nun vücudunda kırıklar tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet