ALTSO'dan KOSGEB Destekli Berlin İş Gezisi Duyurusu

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, KOSGEB işbirliğiyle Berlin'e düzenleyeceği iş gezisini duyurdu. Gezi, ITB Berlin Fuarı ziyareti ve ikili iş görüşmelerini içeriyor, katılımcılara KOSGEB desteği ile maliyet avantajı sağlanacak.

Yayınlanma:
ALTSO'dan KOSGEB Destekli Berlin İş Gezisi Duyurusu

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) KOSGEB destekli gezi ile ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Program kapsamında oda ve meslek kuruluşlarına resmi ziyaretler ve katılımcıların sektörlerine ve taleplerine göre iki ülke firmaları arasında eşleşme ve ikili iş görüşmeleri etkinliği gerçekleştirilecek olup söz konusu programın dışında bölgemiz için önemli bir yere sahip olan ITB Berlin Fuarı da ziyaret edilecek. KOSGEB İşletme Geliştirme Destek Programı Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenecek olan paket programın bedeli SNGL konaklamalarda Bin 470 Euro, DBL konaklamalarda kişi başı Bin 245 Euro olup, fiyata dahil hizmetler SunExpress ile Antalya-Berlin-Antalya gidiş-dönüş uçak bileti, 3 gece 4 yıldız otelde oda kahvaltı konaklama, resmi kurum, kuruluş ziyaret ve toplantı organizasyonu, yurtiçi-yurtdışı tüm transferler, rehberlik hizmetleri, Fuar giriş ücreti (2 günlük) arasında olacak.
KOSGEB gereklerini yerine getiren katılımcılar, KOSGEB’ten firma başına program bedelinin yüzde 60’ını (maksimum 45 bin TL’ye kadarını) geri alabilecek.
KOSGEB Desteği’ne başvurulabilmesi için, gezinin konusu ile ilgili sektörlerde faaliyet gösteren, KOSGEB veri tabanında kaydı güncel en az 10 firma şartı aranmakta olup, henüz taslak aşamasında olan programın içeriği ve sektörler katılımcı firmalara göre oluşturulacak. Schengen vizesi olmayan katılımcıların, vize randevularında yaşanan sıkıntılardan etkilenmemek için ivedilikle başvurmalarının gerektiğini belirterek, söz konusu iş gezisine katılmak isteyen üyelerimizin, başvuru formunu doldurarak, ödeme dekontu ve vergi levhası fotokopisi ile birlikte en geç 29 Aralık 2023 tarihine kadar odamıza iletmelerini önemle rica ederiz.” KOSGEB destekli iş gezisi hakkında bilgiler almak isteyenler Turizm, Dış İlişkiler ve Fuarlar Müdürlüğü’ne (0242) 512 16 97 / dahili 217-220-203 telefon numaralarından veya [email protected] mail adresinden ulaşabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet