ALTSO'dan Moskova organizasyonu! Son tarih 9 Şubat

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), 19 Mart 2024 tarihinde başlayacak MITT-Moskova Uluslararası Turizm Fuarı'na katılmak isteyenleri iş gezisi için davet ediyor. Detaylı bilgi ve başvuru için son tarih 9 Şubat 2024!

Yayınlanma:
ALTSO'dan Moskova organizasyonu! Son tarih 9 Şubat

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), turizm sektöründe faaliyet gösteren iş insanları ve profesyoneller için önemli bir fırsat sunmak üzere 18-21 Mart 2024 tarihleri arasında Moskova'da düzenlenecek olan MITT-Moskova Uluslararası Turizm Fuarı'na iş gezisi düzenliyor.

GEZİ DETAYLARI

ALTSO tarafından yapılan açıklamada, iş gezisinin kişi başı maliyetinin yaklaşık bin 120 Dolar olarak belirlendiği ve bu fiyatın nihai katılımcı sayısına göre belirleneceği ifade edildi. Gezi paketi içinde gidiş-dönüş uçak biletleri, transferler, rehberlik hizmetleri, 4 yıldızlı otelde konaklama, fuar giriş ücreti ve şehir turu gibi hizmetler bulunacak.

BAŞVURU SÜRECİ

Geziye katılmak isteyenlerin 9 Şubat 2024 Cuma günü mesai bitimine kadar ALTSO'ya başvuru yapmaları gerektiği belirtildi. Katılım için ekteki başvuru formunun doldurularak odanın ilgili birimine teslim edilmesi önemle vurgulandı.

İŞ DÜNYASININ TURİZM FIRSATI

ALTSO'nun düzenleyeceği iş gezisi, turizm sektöründeki profesyoneller için yeni iş bağlantıları kurma, sektördeki gelişmeleri takip etme ve potansiyel müşterilerle buluşma fırsatı sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet