ANTAB Meclisin'de Seçim Adem Murat Yücel Turizm Komisyonu'na seçildi

ANTAB, Olağan Meclis Toplantısı Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Salonu'nda gizli oyla encümen üyeliği seçimleri yapıldı. Seçimde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kültür ve Turizm Komisyonu üyeliğine seçildi.

Yayınlanma:
ANTAB Meclisin'de Seçim Adem Murat Yücel Turizm Komisyonu'na seçildi

ANTAB, Olağan Meclis Toplantısı Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda, Büyükşehir Belediye Başkanı ve ANTAB Birlik Başkanı Muhittin Böcek başkanlığında gerçekleştirildi.

Gizli oyla encümen üyeliği yapılan seçimde , Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kültür ve Turizm Komisyonu üyeliğine seçildi.

7 gündem maddesinin görüşüldüğü ANTAB Meclis Toplantısı’nda gizli oyla encümen üyeliği seçimleri yapıldı. ANTAB encümen üyeliğine Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Konyaaltı Meclis Üyesi Hasan Hüseyin Ateşoğlu turizmciler Kadir Derel ve Murat Ziya Baykal seçildi. Kültür ve Turizm Komisyonu'na ise Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kaş Belediye Mutlu Ulutaş, Gazipaşa Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Tan ve Şevki Taç, Plan ve Bütçe Komisyonu’na Mustafa Geyikçi, Mehmet Yüksel, Ali Polat, Elif Derya Canbulut ve Şinasi Gürocak seçildiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet