Antalya yine bildiğiniz gibi! Kış gelmeden yaz geldi

Türkiye'nin dört bir yanında kar manzaraları hakimken, Antalya'da ise şubat ayında sıcak yaz havası yaşanıyor. Kent sakinleri ve turistler, dünya ünlü Konyaaltı Sahili'ne akın ederek güneşin ve sıcak havanın tadını çıkarıyor.

Yayınlanma:
Antalya yine bildiğiniz gibi! Kış gelmeden yaz geldi

Yurdun genelinde kış mevsiminin etkisi sürerken, Antalya'da ise sıcak hava ve yüksek nemle birlikte adeta yaz havası esti. Şubat ayının ilk haftasında ölçülen 18 derece sıcaklık, kentin dört mevsim turizmini bir kez daha ortaya koydu.

ŞEHİR SAHİLLERİNE AKIN

Hafta sonu güneşi gören Antalyalılar ve turistler, ünlü Konyaaltı Sahili'ne akın etti. Cadde ve sokaklarda yoğunluk oluşurken, sahildeki aktiviteler ve denize girenler, şehirde adeta yaz havasının yaşandığını gösterdi.

DENİZ, GÜNEŞ VE PİKNİK KEYFİ

Kent sakinleri ve turistler, güzel havanın tadını çıkarmak için sahil bölgelerine akın etti. Denize girenlerin yanı sıra piknik yapanlar ve balık tutanlar, sıra dışı hava durumunu lezzetli anılara dönüştürdü.

PAZAR GÜNÜ DE GÜZEL HAVAYLA DEVAM EDİYOR

Antalya'da hafta sonu güzel havanın devam etmesi bekleniyor. Pazar günü hava sıcaklığının 17 ila 18 derece arasında seyretmesi öngörülüyor. Bu durum, şehirde yaşayanlar ve turistler için keyifli bir hafta sonu geçirme fırsatı sunuyor.

Antalya, sıra dışı iklimiyle ve dört mevsimi bir arada yaşatan turizmiyle öne çıkarken, bu olağanüstü hava durumu da şehirdeki yaşamın dinamik yapısını bir kez daha ortaya koyuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet