Antalya'da büyük kaza! Şehirlerarası otobüs de karıştı

Antalya'da araç üst geçidinde meydana gelen kazada şehirlerarası otobüsün de karıştığı trafik kazası, şans eseri yaralanmadan ucuz atlatıldı.

Yayınlanma:
Antalya'da büyük kaza! Şehirlerarası otobüs de karıştı

Antalya'nın Kepez ilçesi Yükseliş Mahallesi Gazi Bulvarı araç üstgeçidinde, havalimanı istikametinden şehir merkezine doğru ilerleyen bir otomobil ile başka bir otomobil çarpıştı. Bu kaza sonrasında, aynı güzergahta seyreden bir hafif ticari araç ile Alanya'dan Antalya otogarına gitmekte olan bir şehirlerarası otobüs de kazaya karıştı.

Kaza sonucunda, bir hafif ticari araç neredeyse kullanılamaz hale gelirken, diğer araçlar da çeşitli hasarlar aldı. Neyse ki, kazada yaralanan olmazken, otomobillerin sürücüleri ve yolcuları sağlık ekipleri tarafından kontrol edildi ve herhangi bir yaralanma tespit edilmedi.

Olay yerine çağrılan itfaiye, sağlık ve polis ekipleri tarafından yapılan müdahale sonrasında, kaza yerinde trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlandı. Kaza sonrasında yan dönen bir otomobil, kazaya karışan diğer araçların sürücülerinin yardımıyla güvenli bir bölgeye alındı.

Kazayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından detaylı bir inceleme başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet