Büyükşehir'den Alanya'ya sıcak çorba ikramı!

Alanya Aşevi tarafından düzenlenen geleneksel çorba ikramı, hal esnafı ve çalışanlarına yönelik başladı. Ayrıca, 19 Şubat Pazartesi gününden itibaren ALKÜ öğrencileri de hafta içi her gün çorba ikramından faydalanabilecek.

Yayınlanma:
Büyükşehir'den Alanya'ya sıcak çorba ikramı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya Aşevi, geleneksel hale getirdiği çorba ikramını bu yıl da sürdürüyor. Sabah gün doğmadan işe başlayan Alanya hal esnafı ve halde çalışan emekçiler, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ikramı olan çorba ile içini ısıtıyor. Esnafın ve emekçinin her zaman yanında olduğunu gösteren Antalya Büyükşehir Belediyesi, her hafta perşembe günleri çorba ikramını gerçekleştirecek. Esnaf ve emekçiler Hal Müdürlüğü önünde kurulan stanttan çorbalarını alabilecek.

ÖĞRENCİLERE ÇORBA İKRAMI DA BAŞLIYOR

Önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da üniversite öğrencilerine çorba ikramı yapılacak. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) öğrencilerine hafta içi her gün çorba ikramında bulunulacak. 19 Şubat Pazartesi gününden itibaren kampüs girişinde kurulacak stantta öğrenciler çorbalarını içebilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet