CHP'li Kandemir Demirtaş'ta Kanalizasyon Çalışmalarını Denetledi

CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir ve beraberindeki CHP yetkilileri, Demirtaş'ta devam eden kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceledi, esnaf ve vatandaşlarla buluşarak altyapı çalışmaları hakkında bilgi paylaştı.

Yayınlanma:
CHP'li Kandemir Demirtaş'ta Kanalizasyon Çalışmalarını Denetledi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Demirtaş'ta yapılmakta olan kanalizasyon çalışmalarını CHP İlçe Başkanı Bülent Kandemir, CHP Belediye Meclis üyeleri Erkan Demirci, Nazmi Zavlak, CHP İl Başkan yardımcıları Tekin Açıkalın ve İrfan Akgün ve ASAT Alanya Şube Müdürü Ümit Demirel birlikte yerinde incelediler. Demirtaş esnafı ile de sohbet eden CHP'liler vatandaşların sorunlarını dinledi ve altyapı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. CHP İlçe Bakanı Kandemir, "Devam eden altyapı çalışmalarının bir an önce tamamlanarak Demirtaş’ta halkımızın, esnaflarımızın olağan yaşamına dönmesi için tüm birimlerin elinden gelen çabayı gösterdiğinin bilinmesini isteriz" dedi.

demirtas-incelemesi-2.webp

Bilindiği gibi Demirtaş Mahallesi’nda kanalizasyon ihalesi daha önce de iki kez yapılmış, müteahhit firmalar fiyat artışlarından kaynaklı ekonomik olumsuzlukları gerekçe göstererek ihale sürecini tamamlayamamıştı. Kandemir, “Bu nedenle çalışmaların titizlikle sürdürülerek en kısa zamanda bitirilmesi için belediye ekiplerimiz ve müteahhit firma yetkilileri yoğun bir gayret içerisinde" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet