Demirtaş'ta Yol Düzenleme ve Sıcak Asfalt Çalışmaları Hızla İlerliyor

Alanya Belediyesi, Demirtaş Mahallesi'nde 15 mahallenin kullanımında olan bölünmüş yol üzerindeki sıcak asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in liderliğinde yürütülen proje kapsamında, Demirtaş merkezde başlatılan asfalt çalışmaları, Sahil Yolu’ndan Kültür Merkezi’ne kadar olan bölgede ulaşım konforunu artırmayı hedefliyor.

Yayınlanma:
Demirtaş'ta Yol Düzenleme ve Sıcak Asfalt Çalışmaları Hızla İlerliyor

Alanya Belediyesi ekipleri yol düzenleme ve asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda Demirtaş Mahallesi’nde başlatılan sıcak asfalt çalışmasında sona geliniyor.

BAŞKAN YÜCEL: TOPLAMDA 3 KM ASFALT YAPILACAK

Merkez ve kırsalda ulaşımın kalitesini ve güvenliğini artırmayı hedeflediklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Demirtaş Mahallemizde bulunan ve 15 mahallenin ortak kullanımı olan Demirtaş Yolu’nda asfalt serim çalışmalarımız sürüyor. Altyapı çalışmaları tamamlanan 3 kilometrelik duble yolda çalışmamızı kısa sürede tamamlayarak, bölge halkın kullanımına sunacağız. Şu an asfalt çalışmamız Demirtaş merkezde sürüyor. Kültür Merkezine kadar olan bölümde ise çalışmamız devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet