Fenomenlerin Kara Para Aklama İddiaları: Eylül Öztürk'ten Açıklama

Dilan ve Engin Polat çiftinin ardından Bahar ve Nihal Candan kardeşlerin tutuklanmasıyla fenomenler arasında kara para aklama trafiği iddiaları gündemde. Güzellik merkezi sahibi Eylül Öztürk ve eşi Barış Kenan Özkan'ın, ABD'de peşin parayla 11 daire aldıkları iddialarıyla ilgili Öztürk'ten açıklama geldi. Sosyal medyada paylaştığı mesajla iddialara karşı çıktı ve ifadelerine yer verdi.

Yayınlanma:
Fenomenlerin Kara Para Aklama İddiaları: Eylül Öztürk'ten Açıklama

Son dönemde fenomenler arasında yaşanan kara para aklama iddiaları gündemi meşgul ediyor. Bu durum, özellikle Eylül Öztürk ve eşi Barış Kenan Özkan çiftinin adının geçmesiyle daha da dikkat çekiyor. Çiftin, ABD'de peşin parayla 11 daire aldığı ve ülkeye para kaçırdığı iddiaları medyada yer alırken, Eylül Öztürk'ten konuyla ilgili bir açıklama geldi.

MEDYANIN İDDİALARINA TEPKİ

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Eylül Öztürk, iddialara karşı şu ifadeleri kullandı: "Benden gündemle ilgili bir açıklama yapmamı bekliyorsunuz ama arkadaşlar ben ne açıklama yapayım?" Öztürk, yaptığı açıklamanın insanlar nezdinde herhangi bir hükmü olup olmayacağına dair şüpheyle yaklaştığını belirtti. İddiaların doğruluğuna veya yanlışlığına dair bir açıklamanın etkili olmayacağını düşündüğünü dile getirdi.

0x0-dilan-polat-ile-ayni-masada-oturmustu-eylul-ozturk-hakkinda-sok-iddia-abdde-11-dairesi-var-1700142304326.webp

Öztürk, iddiaların "iddiaya göre" olduğunu vurgulayarak, çeşitli eşyalarının bile yanlış yorumlandığını örnekleyerek duruma tepki gösterdi. Fenomen, uzun süredir magazinle ilgisinin olmadığını ve bu tarz iddialara alışık olmadığını ifade etti. "Zaman her şeyi gösterir" diyerek kendisine yöneltilen beklentilerin zamanla açığa çıkacağını savundu ve medyanın yazdığı iddialara karşı çaresiz hissettiğini ifade etti.

Öztürk'ün bu açıklamasıyla birlikte, fenomenler arasındaki kara para aklama iddiaları ve medyadaki bu haberlerin gerçeklik payı hakkındaki tartışmalar devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet