Hortuma Kapılan Bebek Beşiğiyle Birlikte Ağaçta Bulundu

ABD'nin Tennessee eyaletinde yaşanan şiddetli bir hortum felaketinde, 22 yaşındaki anne Sydney Moore'un 4 aylık bebeği Lord, mucizevi bir şekilde hayatta kaldı. Hortum, ailenin mobil evini vurdu ve bebek beşiğiyle birlikte havaya uçtu.

Yayınlanma:
Hortuma Kapılan Bebek Beşiğiyle Birlikte Ağaçta Bulundu

Tennessee'de meydana gelen şiddetli hortum felaketinde, 22 yaşındaki anne Sydney Moore'un mobil evinin çatısı parçalandı ve içinde 4 aylık bebeği Lord olan beşik havaya uçtu. BBC'nin haberine göre, bebeğin babası beşiği yakalamaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Anne Moore, bir yaşındaki diğer oğlu Princeton'ı korumak için üzerine atladığını ve bu sırada evin duvarlarının çöktüğünü anlattı.

Hortum Sonrası Kurtuluş Anları

Hortum geçtikten sonra çift, enkaz altından kurtuldu ve bebek Lord'u aramaya başladı. Anne, bebeğin yıkılmış bir ağacın üzerinde bulunduğunu, öldüğünü sandıklarını ancak mucizevi bir şekilde hayatta olduğunu ifade etti. Bebek ve bir yaşındaki kardeşinin hafif yaralarla kurtulduğu, ancak babanın kolunun ve omzunun kırıldığı belirtildi.

Mucizevi Kurtuluş ve Anne-Babanın Fedakarlığı

Görgü tanıkları, bebeğin sanki bir melek tarafından oraya nazikçe yerleştirilmiş gibi göründüğünü ifade etti. Anne Moore ise, "Çocuklarım için ölürüm. Bu soru bile değil. Erkek arkadaşım da aynı şeyi yapardı," diyerek aile üyelerinin birbirleri için gösterdiği fedakarlığı ve olayın mucizevi yönünü vurguladı. Bu olay, aile için büyük bir korku ve endişenin ardından umut verici bir sonuçla sonlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet