İranlı Gencin Cesedi 3 Ay Sonra Bulundu

Arnavutköy İskelesi'nde balıkçılar tarafından suda hareketsiz halde bulunan bir kişinin cesedi, polis ve Sahil Güvenlik ekiplerince çıkarıldı. Yapılan inceleme sonucunda cesedin, kız arkadaşını kurtarmak için denize atlayan İran uyruklu Jaber Sabokbar'a ait olduğu belirlendi. Sabokbar'ın kız arkadaşı, olay sırasında çevredekiler tarafından kurtarılmıştı.

Yayınlanma:
İranlı Gencin Cesedi 3 Ay Sonra Bulundu

Dün akşam, Arnavutköy İskelesi'nin sahil kesiminde, suda hareketsiz yatan bir kişiyi fark eden balıkçılar hemen polise haber verdi. İhbar üzerine, olay yerine hızla polis, sağlık ve Sahil Güvenlik ekipleri yönlendirildi. Polis ekipleri iskelede güvenlik önlemleri alırken, Sahil Güvenlik ekipleri su içindeki cesedi çıkardı.

Savcının ve olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda, sudan çıkarılan cesedin İran uyruklu Jaber Sabokbar'a ait olduğu tespit edildi. Sabokbar'ın cesedi, incelemeler için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Kahramanca Bir Girişim Sonuçsuz Kaldı

Öğrenilen bilgilere göre, Sabokbar'ın bu trajik sona ulaşmasının nedeni, bir kahramanlık hikayesi. 26 Eylül'de, Bebek sahilinde denize düşen kız arkadaşı Sogand T.G'yi kurtarmak amacıyla suya atlamış, ancak daha sonra gözden kaybolmuştu.

Sabokbar'ın kız arkadaşı ise olay sırasında çevredeki vatandaşlar tarafından kurtarılmıştı. Bu üzücü olay, Sabokbar'ın kız arkadaşını kurtarmak için gösterdiği cesur girişimin, ne yazık ki başarısızlıkla sonuçlandığını gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet