MHP'den Net Duruş: Arabozucu Siyasi Hesaplara Kapalılar

MHP Genel Başkanı, 2024 yerel seçimleri öncesinde ittifakın kararlılığını vurgulayarak, aday adaylığı sürecinin sona erdiğini ve sahadaki çalışmaları hızlandıracaklarını belirtti.

Yayınlanma:
MHP'den Net Duruş: Arabozucu Siyasi Hesaplara Kapalılar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlenen İl Başkanları Toplantısı öncesinde yaptığı konuşmada 2024 yerel seçimlerine yönelik mesajlar verdi. 2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın başarısını hatırlatan Bahçeli, “Şimdi sırayı 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimi almıştır. Cumhur İttifakı kararını vermiş, mutabakata varmış, 31 Mart 2024 tarihi için yola koyulmuştur” dedi.” dedi.


ARABOZUCU SİYASİ KULİSLERE KAPALI
MHP'ye yapılan aday adaylığı başvurularının sona erdiğini bildiren Bahçeli, kısa bir zamanda adaylarını belirleyip sahadaki çalışmalarını azim ve coşkuyla yaygınlaştıracaklarını belirten Bahçeli, MHP olarak ittifak ortağı AK Parti ile yapılan görüşmelerde 3-5 belediye hesabı yapmadıklarını ve Türkiye Yüzyılı’na odaklandıklarını vurguladı. Bahçeli, basit siyasi hesaplar, pazarlıklardan uzak, arabozucu siyasi kulislere kapalı olduklarının altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet