Şanlıurfa'da Korkunç TIR Kazası: 1 Ölü, 9 Yaralı

Şanlıurfa-Gaziantep otoyolu bağlantı yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir yolcu otobüsü ve iki tırın çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı. Yoğun sis ve yağmurun kazada etkili olduğu belirtildi.

Yayınlanma:
Şanlıurfa'da Korkunç TIR Kazası: 1 Ölü, 9 Yaralı

Şanlıurfa'da, yoğun sis ve yağmur koşullarının hüküm sürdüğü bir günde, korkunç bir trafik kazası yaşandı. Şanlıurfa-Gaziantep otoyolu bağlantı yolunda, 34 FVK 835 plakalı yolcu otobüsü ile 67 AK 846 ve 33 DES 29 plakalı iki tırın karıştığı zincirleme kaza meydana geldi. Kazada, otobüs ve tırların aynı yönde ilerlerken çarpıştığı bildirildi.

sanliurfa-da-otobus-ve-2-tir-in-carpisti-1-kisi-oldu-9-kisi-yaralandi.jpeg

Acil Servis Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi

Kaza haberinin alınması üzerine, olay yerine hızla polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan 10 kişi, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle çevredeki hastanelere kaldırıldı. Ancak yaralılardan biri, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

sanliurfa-da-otobus-ve-2-tir-in-carpisti-1-kisi-oldu-9-kisi-yaralandi-1.jpeg

Bu trajik kazanın ardından, bağlantı yolunda trafik bir süre aksamalar yaşadı. Yetkililer, kazanın ardından bölgede gerekli güvenlik önlemlerini aldı ve trafiğin normale dönmesi için çalışmalar başlattı. Kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, yoğun sis ve yağmurun kazada etkili olduğu üzerinde duruluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet