Tesla Araçlarına İki Yeni Özellik Geldi!

Elektrikli araçlar günümüzde kullanımı yaygınlaşmaya başlayan önemli araçlar olarak öne çıkıyor. Elektrikli araç üreticisi Tesla, ara ara araçlarının güncellenme işlemlerini eksiksiz olarak yapmaya özen gösteriyor.

Yayınlanma:
Tesla Araçlarına İki Yeni Özellik Geldi!

Paket olarak sunulan güncellemeleri sayesinde rahatlığı bitmeyen Tesla’nın son güncellemelerinde yeni özelliklerin de eklendiği görüldü. Yazılım güncellemesi olarak yapılan işlemlerde Tesla araçlarının kodlarına girilerek yeni özellikler ve programın kapsamı genişletiliyor.

Tesla kendi araçları satıldıktan sonra da güncellemelerini yazılımlarla yapmaya devam ediyor. 2023.11.4.4 olarak ifade edilen yeni güncellemeye eklenen özellikler Tesla marka araç sahibi olanları heyecanlandırdı.

Tesla ile ilgili haberleri ve yenilikleri yakından takip eden Green isimli kişi yeni güncellemede gizli olarak bazı özelliklerin eklendiği yönünde açıklamalarda bulundu. Araçların silecek sistemiyle ilgili yapılan güncellemenin detaylarını Green adlı kişi paylaştı.

Silecek Sistemine Yeni Ayar Geldi!

Tesla araçlarında diğer araçlardaki gibi otomatik bir silecek sistemi bulunuyor. Yeni yapılan güncelleme ile beraber silecek sisteminin daha fazla kontrol edileceği ifade edildi. Tesla aracı kullananlar silecek sistemi ile ilgili önceden yeni bir güncelleme istemişti.

tesladan-buyuk-elektrikli-otomobil-basarisi-1280x720-1.jpg

En son 2019 yılında yapılan silecek güncellenmesinde ise Derin Yağmur adı altında yeni bir sistem ağı geliştirildi. Bu sistem ağına sini ağı adını veren Tesla’nın bu yeni sistemi de oldukça sınırlı bir alanda etki sağladığı için eleştiri aldı.

Tesla kullanıcıları bu gelen yeni silecek sistemini şayet kullanmak istemezlerse kapatabilecekler. Bu sayede değişen yeni güncelleme içinde kalan gizli silecek ayarı ortaya çıkarılmış oldu. Tesla araçlarına yüklenen diğer özellik de acil frenleme oldu.

Kendi şeridinize giren araçlara karşı hızlı fren yapma özelliğini getiren Tesla kullanımda konforu sağlamak için farklı özelliklerini öne sürmeye devam ediyor.

Güncellenen Yazılım Sistemi ve Tesla Araçları

Teknoloji devi Tesla elektrikli araç üretiminde dünyanın bir numarası olarak yoluna devam ediyor. Yeni güncellemelerle beraber kullanıcıları için daha fazlasını isteyen Tesla bu amaçla dönem dönem araçlarına güncelleme işlemi gönderiyor. Son olarak eklenen güncellemesiyle beraber silecek sistemi ve fren sistemindeki değişiklikler ve konforu artırma düzeyine olan ilgi ise gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet