Vatandaş kazayı engelledi, bir facianın eşiğinden böyle dönüldü

Denizli'de günlerdir etkili olan sağnak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Arka arkaya sel felaketi yaşanan Denizli'de büyük bir facia vatandaşlar tarafından engellendi. Sel felaketinden dolayı demir yolunda çökme meydana geldi. Arazilerini kontrol etmeye giden vatandaşlar, demiryolu hattındaki çökmeyi farketti. Hızla yaklaşan treni durduran vatandaşlar büyük bir faciayı saniyeler kala engelledi.

Yayınlanma:

Faciaya ramak kala durdurulan tren, başka bir istasyona yönlendirildi. Tren yolcuları indirilerek gitmek istedikleri yere transferleri sağlandı.Vatandaşların dikkati ve çabası sonucu olası bir felaketin önüne geçildi.

Denizli'de yaşanan sel felaketi sonrası 4 gün sonra yeniden meydana gelen sel, demiryolu hattında çökme olayına yol açtı. Vatandaşlar, arazilerini kontrol etmek amacıyla bölgeye gittiğinde çöken bölüme yaklaşmakta olan bir treni son anda durdurarak büyük bir felaketin önüne geçti.

s-3013611f6ce44c5cc0c4bb4a661be599b0e163ff.webp

Denizli'de geçtiğimiz Çarşamba günü yaşanan sel felaketi, dün akşam saatlerinde yeniden etkisini gösterdi. Kent meydanındada hasarlara yol açan sel önüne kattığı herşeyi sürükledi.

Sel baskınları, kent merkezinde birçok evin sular altında kalmasına sebep oldu ve şehir içi ile şehirlerarası ulaşımı olumsuz etkiledi. Ardından, şiddetli yağışlar sonucu kanaldan taşan sular, tarım arazilerinin yanı sıra İzmir-Aydın-Denizli demiryolu hattına da büyük zarar verdi.

s-260c72ca91cc70ef25c771183bef2f4b041b3bb5.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet