İYİ PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ FERİDUN BAHŞİ YANGIN BÖLGESİNDE

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi Antalya Manavgat ilçesinde çıkan yangın sonrası bölgeye giderek vatandaşlarla görüştü.Yangından zarar gören bölge halkından bilgi alan Bahşi yangının 7 - 8 noktada birden çıktığını...

Yayınlanma:
İYİ PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ FERİDUN BAHŞİ YANGIN BÖLGESİNDE

İYİ Parti Antalya Milletvekili Feridun Bahşi Antalya Manavgat ilçesinde çıkan yangın sonrası bölgeye giderek vatandaşlarla görüştü.

Yangından zarar gören bölge halkından bilgi alan Bahşi yangının 7 - 8 noktada birden çıktığını belirtti. Milletvekili Bahşi " Yangın her tarafı sardı Evrenseki' nin etrafını çevirmiş durumda. Yangın büyüdükçe büyüyor. Poyraz da yangını etkiliyor. Birçok ev yandı yaralılar var hayvan öldü" dedi.

Yangının kontrol altına alınabilecek gibi olmadığını kaydeden Bahşi "3 tane helikopterle söndürülmeye çalışılıyor. Damla damla su taşımak gibi bu. Belediyeler araçlarını gönderdi ama yapacak bir şey yok. Bazı mahallerde yangın söndürüldü ama bulunduğumuz yer hala yanıyor. Etrafta ağlayan insanlar var" ifadelerini kullandı.

Yangın bölgesinde durumun vahim olduğunu vurgulayan Bahşi "Durum çok vahim. Devlet yeteri kadar seferber olamadı. Can kaybı yok hastaneler tedbir amaçlı boşaltıldı. Bir hastaneye kadar alevler dayandı" şeklinde konuştu.

Belediye başkanı ile beraber yangın bölgesinde olduklarını söyleyen Bahşi "Vatandaşlar kurtarabildikleri hayvanları yüklemişler şehirden kaçıyorlar. 70 yaşındaki bir amca gidecek yerim yok ben ne yapacağım diye ağlıyor. Devlet bir an önce seferber olmalı” diye ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet