"Link ile Tahsilat" oranı yüzde 40 arttı

Tüm sektörlerden binlerce ana ve alt bayi firmanın tahsilat süreçlerini yönettiği bir platform olan “Netahsilat” sistemi, sektöre liderlik ederken, zengin özellikleri ve kullanıcı dostu panelleriyle de firmaların...

Yayınlanma:
"Link ile Tahsilat" oranı yüzde 40 arttı

Tüm sektörlerden binlerce ana ve alt bayi firmanın tahsilat süreçlerini yönettiği bir platform olan “Netahsilat” sistemi, sektöre liderlik ederken, zengin özellikleri ve kullanıcı dostu panelleriyle de firmaların nakit akışlarını düzenliyor. “Netahsilat” firmalara güvenli bir ödeme altyapısı sağlıyor.

Eçözüm Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Refik Sarıtepe, “Pandeminin hayatımıza girmesiyle birlikte maksimum korunma sağlayabilmek için her alanda temas minimuma indirgendi. Hayatımızdaki birçok şeyin online mecralara taşındığı bu dönemde teması minimuma indirmek için alışverişler de büyük bir oranla online olarak “temassız” bir şekilde gerçekleşiyor.  Pandemi döneminde firmaların nakit akışlarını kontrol edebilmesi, tahsilat süreçlerinin sekteye uğramaması ve üretim & hizmet devamlılığının sağlanması için bu dönemde en çok ihtiyaç duydukları ödeme seçeneği de “link” ile “uzaktan” ve “temassız” ödeme oldu. Firmalar Netahsilat ile bayi ve müşterilerine ödeme linki gönderebiliyorlar. Müşteriler gelen ödeme linkine tıkladıklarında online olarak erişilen, firmaya ait ödeme ekranı açılıyor ve müşteri bu ekran üzerinden kredi kartı bilgilerini girip ödemesini “3d secure” ile güvenli bir şekilde gerçekleştirebiliyor. Link ile ödeme özelliğini en çok kullanan sektörlerin başında hizmet sektörü, eğitim sektörü, turizm ve gıda sektörleri geliyor. Diğer sektörlerde de pandemi döneminde sıklıkla tercih edilen ödeme seçenekleri arasında yerini aldı. 2020 yılında Netahsilat ekosistemi üzerinden gerçekleşen tahsilat hacmi 36,5 Milyar TL oldu. Netahsilat sistemi üzerinden, “Link ile tahsilat” ile elde edilen tahsilat hacmi ise bir önceki yıla göre yüzde 40 oranında arttı” dedi.

GÜVENLİ TEKNOLOJİ İLE “SÜRDÜRÜLEBİLİR TAHSİLAT” SAĞLANIYOR!

Tüm bankalara dakikalar içerisinde anında entegre olabilen Netahsilat’ın başlıca özellikleri SMS ve E-mail ile uzaktan tahsilat, dövizli tahsilat, periyodik ve otomatik tahsilat, mobil tahsilat, IVR ile tahsilat, ERP/muhasebe entegrasyonu olarak sıralanabilir. Netahsilat sistemini kullanan firmalar tahsilatlarını “3d secure” özelliğiyle güvenli ve hızlıca online olarak tamamlıyorlar.

Online tahsilat sektöründe yüzde 80’in üzerinde paya sahip olan Netahsilat sistemini hali hazırda 1.800 üzerinde ana firma ve binlerce alt bayi aktif olarak kullanıyor.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet