Maradona tablolarıyla kokain kaçakçılığı

İstanbul Havalimanı'nda yapılan operasyonda, ünlü futbolcu Diego Armando Maradona'nın 12 tablosunun arkasına gizlenmiş 2 kilo 650 gram kokain ele geçirildi.Kolombiya'dan İstanbul Havalimanı'na gelen Hırvat asıllı Alman vatandaşı...

Yayınlanma:
Maradona tablolarıyla kokain kaçakçılığı

İstanbul Havalimanı'nda yapılan operasyonda, ünlü futbolcu Diego Armando Maradona'nın 12 tablosunun arkasına gizlenmiş 2 kilo 650 gram kokain ele geçirildi.

Kolombiya'dan İstanbul Havalimanı'na gelen Hırvat asıllı Alman vatandaşı 72 yaşındaki M.R'nin şüpheli davranışları gümrük muhafaza ekiplerinin dikkatini çekti. İlk bakışta büyük bir Maradona hayranı olarak görünen şahsın bagajları son sistem tomografik x-ray tarama cihazı ile tarandı.
 
Tarama neticesinde dedektör köpeklerle de kontrol edilen valizlerin içerisindeki Maradona tablolarının yalnızca ünlü futbolcuya duyulan hayranlık nedeniyle taşınmadığı kısa sürede anlaşıldı. X-ray taramasında şüpheli yoğunluk tespit edilen daha sonra dedektör köpeklerin de tepki verdiği tabloların arkaları açıldığında, bu bölümlere özel plakalar halinde uyuşturucu yerleştirildiği anlaşıldı.
 
Aramada 12 adet tablonun arkasına gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 2 milyon lira olan 2 kilogram 650 gram kokain ele geçirildi.
 
Zanlı gözaltına alındı.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet