Miraç Kandilimiz mübarek olsun

Miraç Gecesi dolayısıyla mesaj yayımlayan Başkan Ekrem Yüce, “Allah, hiçbir insanın, hiçbir canlının savaşlardan, doğal afetlerden, terörden zarar görmediği bir dünyada, kardeşçe, birlik, beraberlik içerisinde yaşamayı bizlere nasip etsin.

Yayınlanma:
Miraç Kandilimiz mübarek olsun

Miraç Gecesi dolayısıyla mesaj yayımlayan Başkan Ekrem Yüce, “Allah, hiçbir insanın, hiçbir canlının savaşlardan, doğal afetlerden, terörden zarar görmediği bir dünyada, kardeşçe, birlik, beraberlik içerisinde yaşamayı bizlere nasip etsin. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ve tüm İslam Âlemi’nin Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum”


Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Miraç Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) miraç mucizesinin gerçekleştiği, müminlere namaz hediye edildiği ve namazın farz kılındığı mübarek gecede tüm duaların kabul olmasını dileyen Başkan Yüce, Miraç gecesinin bereketinin ve güzelliğinin ömrümüze 
yayılmasını temenni etti.


“Miraç Kandili tüm insanlık için hayırlara ve berekete vesile olsun”
Başkan Ekrem Yüce yayımladığı kandil mesajında, "Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V.) miraç mucizesinin gerçekleştiği bu mübarek gecede müminlere namaz hediye edilerek ayrıca namazımız miraç gecesinde insanoğluna farz kılındı. Gündüzünü ve gecesini ayrı bir maneviyatla geçirdiğimiz bu gecede Bakara suresinin son iki ayeti bizlere hediye edildi ve Cenab-ı Allah tarafından Hazreti Muhammed(S.A.V.)'e insanın yaşama hakkını, şeref ve haysiyetini korumayı, toplumun huzur ve güvenini sağlamayı amaçlayan on iki emir vahyedildi. Miraç Kandili tüm insanlık için hayırlara ve berekete vesile olsun. Allah, hiçbir insanın, hiçbir canlının savaşlardan, doğal afetlerden, terörden zarar görmediği bir dünyada, kardeşçe, birlik, beraberlik içerisinde yaşamayı bizlere nasip etsin. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ve tüm İslam Âlemi’nin Miraç Kandili’ni tebrik ediyorum” ifadelerine yer verdi.


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet