OİB, 'İhracat Ödülü' takdim etti

Türkiye otomotiv endüstrisinin ihracattaki tek koordinatör birliği olan Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB), otomotiv endüstrisinin pandemiye rağmen 2020 yılında da şampiyon olmasına özverili çalışmaları...

Yayınlanma:
OİB, 'İhracat Ödülü' takdim etti

Türkiye otomotiv endüstrisinin ihracattaki tek koordinatör birliği olan Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB), otomotiv endüstrisinin pandemiye rağmen 2020 yılında da şampiyon olmasına özverili çalışmaları ile katkıda bulunan üye firmalara ödüllerini takdim etti. OİB, özverili çalışmaları ile sektörün geçen yıl 15. kez üst üste ihracat şampiyonu olmasına katkıda bulunan OİB üyesi firmalara, Platin, Altın, Gümüş ve Bronz kategorilerinde olmak üzere İhracat Ödülü verdi.

OİB üyesi firmalar, dünyanın pandemi nedeniyle durma noktasına geldiği 2020 yılında, yılmadan ve yorulmadan üretime ve ihracata devam etti. İhracatçı firmalar, zorluklarla dolu bir yılda olağanüstü başarılara imza atarak, otomotiv endüstrisinin 15 yıldır kesintisiz Türkiye'nin ihracat şampiyonu olmasına büyük katkıda bulundu.

OİB Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik, “Firmalarımız, endüstrinin ve Türkiye’nin gücünü tüm dünyaya bir kez daha gösterdi. Tüm OİB üyesi firmalarımızı, üstün performansları ve özverili çalışmaları sonucu üretimde ve ihracatta elde ettikleri takdire şayan başarılarından dolayı gönülden tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Birliğimizin gücü, binlerin gücüdür” diye konuştu.


Hibya Haber Ajansı

Türkiye otomotiv endüstrisinin ihracattaki tek koordinatör birliği olan Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhracatçıları Birliği (OİB), otomotiv endüstrisinin pandemiye rağmen 2020 yılında da şampiyon olmasına özverili çalışmaları ile katkıda bulunan üye firmalara ödüllerini takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet