Olmadık Projeler ekibi, özgün tasarım arayanları “dükkân”a çağırıyor.

Olmadık Projeler ekibi, özgün tasarım arayanları “dükkân”a çağırıyor.ISTANBUL (TR) - Olmadık Projeler ekibi yeni projeleri dükkân’la, üretmek isteyenleri aynı çatı altında bir araya getirmeye devam ediyor. “Benim olmalı!”...

Yayınlanma:
Olmadık Projeler ekibi, özgün tasarım arayanları “dükkân”a çağırıyor.

Olmadık Projeler ekibi, özgün tasarım arayanları “dükkân”a çağırıyor.

ISTANBUL (TR) - Olmadık Projeler ekibi yeni projeleri dükkân’la, üretmek isteyenleri aynı çatı altında bir araya getirmeye devam ediyor. “Benim olmalı!” dedirten ürünleri bünyesinde toplayan dükkân, kullanıcılarını nev-i şahsına münhasır tasarımcılarla buluşturuyor. Atelier Mono, every.cool, Fragmentz, Gutav, Kaft, le petit yubbié, Mihanikî, Manaraya, Wool Bender gibi sıradanlığı küçük dokunuşlarla sıra dışı hale getiren tasarımcı ve markaları bir araya getiren proje; sınırlı sayıda ve emekle üretilen takı, oyuncak, ev eşyası, kırtasiye ve tekstil ürünlerini bulutların üstündeki raflarına yerleştiriyor. İkamet adresi dukkan.olmadikprojeler.com olan dükkân, bir yandan da Balat’ta bulunan Olmadık Projeler Atölyesi’ndeki sergileme alanıyla, kendisine veya sevdiklerine özgün hediyeler arayanlara farklı bir alternatif sunuyor.

Olmadık Projeler Atölyesi kimdir?

Türkiye’nin ilk fijital iş modeli Olmadık Projeler, üreten insanları bir araya getirmek amacıyla 2015 yılı sonunda kuruldu. Balat’ta, Olmadık Projeler Atölyesi adını verdikleri, kapısı herkese açık 2 katlı bir alanda çalışan ekip; ortak çalışma alanı, stüdyo, atölye, ofis, dükkân ve daha birçok şeyi bu alana sığdırıyor. Üreterek, daha yaşanılabilir bir dünyanın oluşmasına katkı sağlayabileceğine inanan insanlardan oluşan Olmadık Projeler ekibi; gerektiğinde yazıyı, gerektiğinde görseli, gerektiğinde müziği, gerektiğinde mekaniği, gerektiğinde kodlama dillerini kullanarak; iletişimi sadece araç olmaktan çıkarıp, işinin öznesi yapıyor.

Bilgi için: [email protected]

Bilgi için: Tülay Genç | [email protected] | +90 (212) 635 70 61

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet