ORGANICS by Red Bull “Organics Sunday” ile bomontiada’da Sertab Erener ve Gülinler Rüzgarı Esti

Türkiye’nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi ORGANICS by Red Bull’un müzik, çağdaş sanat ve gastronomiyi harmanlayan ORGANICS by Red Bull Sessions çatısı altında, 28 Kasım’da Yapı Kredi bomontiada’da Organics Sunday etkinliği gerçekleştirildi.

Yayınlanma:
ORGANICS by Red Bull “Organics Sunday” ile bomontiada’da Sertab Erener ve Gülinler Rüzgarı Esti

Türkiye’nin ilk organik içerikli gazlı içecek serisi ORGANICS by Red Bull’un müzik, çağdaş sanat ve gastronomiyi harmanlayan ORGANICS by Red Bull Sessions çatısı altında, 28 Kasım’da Yapı Kredi bomontiada’da Organics Sunday etkinliği gerçekleştirildi. Katılımcılar gün boyunca keyifli etkinliklere katılıp ORGANICS by Red Bull lezzetlerini deneyimlerken,  Gülinler ve ardından Sertab Erener akustik konseri ile müzik dolu bir gün yaşadı. 

 

 

ORGANICS by Red Bull, 28 Kasım Pazar günü Yapı Kredi bomontiada’da müzik, sanat ve gastronomiyi bir araya getirdi. Gün boyu süren “Organics Sunday” etkinliğinde katılımcılar ilk olarak yetenekli fotoğrafçı Dilan Bozyel’in atölyesinde fotoğraf çekmenin inceliklerini öğrenme fırsatı buldu. Twins Cocktail Lab.’in ORGANICS by Red Bull’un 5 lezzetini farklı reçetelerle yorumladığı miksoloji deneyimlerinin yanı sıra katılımcılar, müzik dolu bir gün geçirdi. Bomontiada’nın avlusunda gerçekleştirilen Gülinler konserinden sonra, saat 20.00’de Babylon sahnesine Sertab Erener damgasını vurdu. Türk müziğinin sevilen sanatçısı Sertab Erener, akustik konseri ile müzik tutkunlarına keyifli bir Pazar gecesi yaşattı.  

 

100 doğal kaynaklardan elde edilen içerikleri dikkat çekici lezzetlerle harmanlayan ORGANICS by Red Bull; Simply Cola, Tonic Water, Bitter Lemon, Ginger Ale ve Viva Mate çeşitleriyle hayatın tadını olması gerektiği gibi çıkarmayı sevenlerle buluşmaya devam ediyor. Organik ve alkolsüz ORGANICS by Red Bull ürünleriyle ilgili detaylı bilgi edinmek isteyenler, organicsbyredbull.com sitesini ziyaret edebilir ya da ORGANICS By Red Bull Türkiye Instagram hesabını takip edebilir. 

 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet