Gölcük Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları tamamlanan DeÄŸirmendere Yukarı Mahalle Osmanlı Dönemi Tarihî Hamamı’nda onlarca yıl sonra yeniden sıcak su aktı.
Gölcük Belediye BaÅŸkanı Ali Yıldırım Sezer, ilçede bulunan tarihi ve kültürel deÄŸerlere sahip çıkarak, ilçe turizmine kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda BaÅŸkan Sezer’in giriÅŸimleri ile DeÄŸirmendere Yukarı Mahalle’de bulunan Osmanlı Dönemi Tarihî Hamamı’nda 25 Haziran 2021 tarihinde baÅŸlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı. 6 ay içerisinde tamamlanan çalışmaların ardından hamamda incelemelerde bulunan Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve Gölcük Belediye BaÅŸkanı Ali Yıldırım Sezer, tarihi hamamda yıllar sonra odun ateÅŸi ile ısıtılan sıcak suların akmasına ÅŸahitlik ettiler. Vali Yavuz, tamamlanan hamam ve Gölcük’te daha önce tarihi eserlerin ihyasına yönelik yapılan projeleri hayata geçiren BaÅŸkan Sezer’i tebrik etti.
BAÅžKAN SEZER’DEN VALİ YAVUZ’A TEÅžEKKÜR
Kocaeli Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu ile Koruma Uygulama ve Denetim Bürosu (KUDEB) denetiminde tamamlanan çalışmaları deÄŸerlendiren Gölcük Belediye BaÅŸkanı Ali Yıldırım Sezer, “İlçemizin tarihsel deÄŸerlerini koruma ve gelecek kuÅŸaklara aktarma çalışmalarımıza verdiÄŸi desteklerinden ötürü, Kocaeli Valimiz Sayın Seddar Yavuz’a can-ı gönülden teÅŸekkür ediyorum” dedi.
Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı
Bunu beÄŸen:
BeğenYükleniyor...
Etiketler:
Bilgilendirme
Bu içeriğin, görüş ve bilgilerin yanlışlık, eksiklik veya yasalarla düzenlenmiş kurallara aykırılığından alanyahaber.com hiçbir şekilde sorumlu değildir. alanyahaber.com 5651 Sayılı Kanun kapsamında BTK Yasalarına Uygun Hareket etmeyi esas alır Bu sebeple içerikleri ve yorumları kontrol etme ya da araştırma yükümlü tutulamaz Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği iletişim adreslerinden bildirebilirsiniz. En Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.
Risk Açıklaması:
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti; aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. alanyahaber.com sitesinde kullanılan kaynaklardaki herhangi bir hata/eksiklikten dolayı, sitedeki bilgilerin kullanılması sonucunda yatırımcıların ve üçüncü kişilerin uğrayabilecekleri doğrudan ve/veya dolaylı zararlardan alanyahaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz