Rusların Çoğu Aşı Olmak İstemiyor

Aşı güvensizliğinin devam ettiği Rusya’da ülke nüfusunun yalnızca % 4’ü aşı oldu. Yapılan araştırmalar, Rusların yaklaşık üçte ikisinin Covid-19’un insanlar tarafından geliştirilmiş bir “biyolojik silah” olduğuna inandığını ve aşı olmayı reddettiğini ortaya koydu. Devlet Başkanı Vladimir Putin ise, verdiği bir röportajda, “Bir kişi kendini güvende hissetmek istiyor, hastalanmak istemiyorsa en iyisi aşı olmaktır” diyerek aşı çağrısında bulundu. Putin, ancak yetişkinlerin% 70’ini koronavirüse karşı aşıl

Yayınlanma:
Rusların Çoğu Aşı Olmak İstemiyor

Aşı güvensizliğinin devam ettiği Rusya’da ülke nüfusunun yalnızca % 4’ü aşı oldu.

Yapılan araştırmalar, Rusların yaklaşık üçte ikisinin Covid-19’un insanlar tarafından geliştirilmiş bir “biyolojik silah” olduğuna inandığını ve aşı olmayı reddettiğini ortaya koydu.

Devlet Başkanı Vladimir Putin ise, verdiği bir röportajda, “Bir kişi kendini güvende hissetmek istiyor, hastalanmak istemiyorsa en iyisi aşı olmaktır” diyerek aşı çağrısında bulundu.

Putin, ancak yetişkinlerin% 70’ini koronavirüse karşı aşıladıktan sonra pandemi için halen yürürlükte olan kısıtlamaları kaldırabileceğini söyledi. (BSHA-Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet