SEK’in CLA Süt ve Süt Ürünleri’ne satış sözleşmesi imzalandı

Gıda sanayii içinde çok önemli bir paya sahip olan süt ve süt ürünleri sektöründe imzaları atılan işleme aracılık eden ÜNLÜ & Co Kurumsal Finansman Danışmanlık Yönetici Direktörü İbrahim Romano “Temel sektörlere...

Yayınlanma:
SEK’in CLA Süt ve Süt Ürünleri’ne satış sözleşmesi imzalandı

Gıda sanayii içinde çok önemli bir paya sahip olan süt ve süt ürünleri sektöründe imzaları atılan işleme aracılık eden ÜNLÜ & Co Kurumsal Finansman Danışmanlık Yönetici Direktörü İbrahim Romano “Temel sektörlere ve markalara olan yatırımcı ilgisinin yüksek olduğunu görüyoruz. ÜNLÜ & Co olarak bu önemli işleme finansal danışman olarak aracılık etmiş olmaktan ve sektörünün önde gelen şirketlerinin bize duyduğu güvenden dolayı gururluyuz. Yeni yıla arka arkaya imzaladığımız işlemler ile hızlı bir şekilde başladık. Bu da bize, şirket satın alma ve birleşmelerinde 2021’in iyi bir yıl olacağını ve M&A pazarının hareketli geçeceğini gösteriyor. Türkiye’nin geleceğine ve büyüme potansiyeline olan inancımızla gelecekte de ülke ekonomisine desteğimizi sürdüreceğiz” diye konuştu.

ÜNLÜ & Co Kurumsal Finansman Danışmanlık Direktörü Zeynep Koçak, Türkiye gıda sektörünün köklü ve önemli markalarından birini içeren satış işlemine finansal danışman olarak aracılık etmekten mutluluk duyuyoruz. Bu işlem bize Türkiye’de oturmuş ve lider markalara olan ilginin yerli ve yabancı yatırımcılar nezdinde önemli seviyede olduğunu gösterdi. Önümüzdeki dönemlerde de bu ilginin artarak devam edeceğini ve 2021 yılında başarılı işlemlere aracılık edeceğimizi düşünüyoruz” dedi.


Hibya Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet