Sinemasal ve TOG işbirliğiyle Balatlı Çocuklar Sinemayla Tanıştı

ISTANBUL (TR) - Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından hayata geçirilen "Bir Balat Bir Dünya" projesi kapsamında Kırımlı Aslanbey İlkokulu öğrencileri keyifli ve eğitici bir gün geçirdi.TOG İstanbul Gönüllüleri ve Sinemasal...

Yayınlanma:
Sinemasal ve TOG işbirliğiyle Balatlı Çocuklar Sinemayla Tanıştı

ISTANBUL (TR) - Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından hayata geçirilen "Bir Balat Bir Dünya" projesi kapsamında Kırımlı Aslanbey İlkokulu öğrencileri keyifli ve eğitici bir gün geçirdi.
TOG İstanbul Gönüllüleri ve Sinemasal işbirliğiyle gerçekleşen etkinlik; yüz boyama ve atölye çalışmalarının ardından film gösterimiyle sona erdi. Proje kapsamında okul kütüphanesinin iyileştirilmesi sağlandı.

2013 yılından bu yana Anadolu'nun 27 farklı ilinde 30 bini aşkın çocuğu sinema başta olmak üzere sanatın büyüsüyle tanıştıran Sinemasal, şimdi de kendi ofisinin yer aldığı Fener-Balat bölgesindeki çocuklar için aktif olarak çalışıyor. TOG ile gerçekleşen bu etkinliğin benzerlerini hayata geçirmek isteyen Sinemasal, Fener-Balat bölgesi adına kültürel ve sanatsal çalışmalar gerçekleştirmek isteyen tüm sivil toplum kuruluşlarını proje ortaklığına davet ediyor.

Bilgi için: Tülay Genç | [email protected] | +90 (212) 635 70 61

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet