Sur Yapı Marka AVM 8 Mart’ta kadınların ayaklarını yerden kesti

5.

Yayınlanma:
Sur Yapı Marka AVM 8 Mart’ta kadınların ayaklarını yerden kesti

5. yılını kutlamaya hazırlanan Sur Yapı Marka AVM, 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel 20 kadına bir yakınıyla birlikte unutulmaz bir anı hediye etti. Etkinliğe katılanların sıcak hava balonuyla ayakları yerden kesildi. 

Türkiye’nin en seçkin markalarını ziyaretçileriyle buluşturan Sur Yapı Marka AVM, 8 Mart Kadınlar Günü’ne özel bir etkinlikle bu kez de kadınların ayaklarını yerden kesti.  Etkinliğe katılmaya hak kazanan 20 kadın, bir yakınıyla birlikte sıcak hava balonuyla havalanarak Bursa semalarında unutulmaz anlar yaşadı. 

5. yılını kutlamaya hazırlanan Sur Yapı Marka AVM’nin İnstagram’daki “Alışveriş Aşkında 5. Yıl” konulu gönderisi ile en çok arkadaşını etiketleyenler arasından seçilen talihliler, Sur Yapı Marka AVM’nin açık otoparkında sıcak hava balonuyla uçma şansını yakaladı. 

Her çifte özel uçuş

Her bir katılımcı ve yakını için özel olarak havalanan Sıcak Hava Balonu, her uçuşta 10 dakika boyunca havada kaldı. Etkinliğe katılanlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü keyifli bir etkinlikle kutlamanın mutluluğunu yaşadı. 


Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Keşfet